Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ALONSO, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial
Autor GARIJO, J.   PARDO, F.   FERNANDEZ, J.I.   ALONSO, G.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238
Descriptors Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Vinos de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid: III. Subzona de San Martin
Autor HUERTA, M. D.   SALINAS, M. R.   MASOUD, T.   ALONSO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 14-20
Descriptors Madrid DO Denominacio d'origen Subzona San Martin Components volatils Vi

Títol Vinos de la denominacion de origen "Vinos de Madrid": I. Subzona de Arganda.
Autor HUERTA, M.D.   SALINAS, M.R.   MASOUD, T.   ALONSO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 15-19
Descriptors Components volatils Vi Vinos de Madrid DO Arganda SZ Denominacio d'origen Parametres generals

Títol Vinos de la denominacion de origen "vinos de madrid". II. subzona de Navalcarnero
Autor HUERTA, M.D.   SALINAS, M.R.   MASOUD, T.   ALONSO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 46-51
Descriptors Vi Components volatils Vinos de Madrid DO Subzona Navalcarnero Denominacio d'origen