Registres trobats: 4
Títol | Influencia de las condiciones de maceracion y de desfangado de vinos rosados de monastrell en el color y contenido en antocianinas. Repercusion en el analisis sensorial |
Autor | GARIJO, J. PARDO, F. FERNANDEZ, J.I. ALONSO, G. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 223-238 |
Descriptors | Condicions de maceracio Desfangatge Vi rosat Monastrell Analisi sensorial Antocianines |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Vinos de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid: III. Subzona de San Martin |
Autor | HUERTA, M. D. SALINAS, M. R. MASOUD, T. ALONSO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 14-20 |
Descriptors | Madrid DO Denominacio d'origen Subzona San Martin Components volatils Vi |
Títol | Vinos de la denominacion de origen "Vinos de Madrid": I. Subzona de Arganda. |
Autor | HUERTA, M.D. SALINAS, M.R. MASOUD, T. ALONSO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 15-19 |
Descriptors | Components volatils Vi Vinos de Madrid DO Arganda SZ Denominacio d'origen Parametres generals |
Títol | Vinos de la denominacion de origen "vinos de madrid". II. subzona de Navalcarnero |
Autor | HUERTA, M.D. SALINAS, M.R. MASOUD, T. ALONSO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 46-51 |
Descriptors | Vi Components volatils Vinos de Madrid DO Subzona Navalcarnero Denominacio d'origen |