Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
UGLIANO, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes
Autor MOIO, L.   UGLIANO, M.   PESSINA, R.   GENOVESE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Embouteillage. En finir avec la variabiblite entre bouteilles d'un meme lot
Autor UGLIANO, M.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 51
Descriptors Embotellament Tap Tapar Tap sintetic Oxidabilitat del vi Oxigen

Títol L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques
Autor DIEVAL, J.B.   UGLIANO, M.   SCIACCHITANO, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52
Descriptors Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada

Títol Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada
Autor UGLIANO, M.   DIEVAL, J.B.   VIDAL, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34
Descriptors Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada