Registres trobats: 4
Títol | Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes |
Autor | MOIO, L. UGLIANO, M. PESSINA, R. GENOVESE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Embouteillage. En finir avec la variabiblite entre bouteilles d'un meme lot |
Autor | UGLIANO, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 51 |
Descriptors | Embotellament Tap Tapar Tap sintetic Oxidabilitat del vi Oxigen |
Títol | L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques |
Autor | DIEVAL, J.B. UGLIANO, M. SCIACCHITANO, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52 |
Descriptors | Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada |
Títol | Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada |
Autor | UGLIANO, M. DIEVAL, J.B. VIDAL, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34 |
Descriptors | Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada |