Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
YERAMIAN, N.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Brettanomyces y el caracter fenolado de los vinos
Autor YERAMIAN, N.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 102, Pg: 14-20
Descriptors Brettanomyces Etilfenol Etilguayacol Prevencio

Títol Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico
Autor YERAMIAN, N.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204
Descriptors Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR