Registres trobats: 4
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina |
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats |
Títol | Effetto di una defogliazione accidentale tardiva sulla concentrazione di amido e azoto in tralci di vite cv Nebbiolo con differente nutrizine azotata |
Autor | GANGEMI, L. SOZZANI, F. FERRANDINO, A. |
Dades Font | Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 233-245 |
Descriptors | Espampolament accidental tarda Espampolament Concentracio Mido Nebbiolo Nutricio |
Títol | Ultimas novedades en pectinas, almidones, etc. en las Jornadas "Agentes texturizantes en la industria agroalimentaria" |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 91-94 |
Descriptors | Novetats Pectina Mido Jornades Agents texturitzants Industria agroalimentaria |