Registres trobats: 3
Títol | Effects of high root-zone temperature on growth, water relations and mineral uptake of trebbiano grapevine (vitis vinifera) |
Autor | TAGLIAVINI, M. MARANGONI, B. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 299-303 |
Descriptors | Temperatura Creixement Aigua Nutricio mineral Trebbiano Vitis vinifera Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion |
Autor | MICHELIN BERTAGNOLI, S.M. BERTAZZO ROSSATO, S. LOPES DA SILVA, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106 |
Descriptors | Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano |
Títol | Il diradamento dei grappoli praticato su vitigni di uve bianche e la sua influenza sulla composizione del mosto e del vino |
Autor | MONTEDORO, G.F. SERVILI, M. BEGLIOMINI, A.L. SCACCIA, M. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 143-146 |
Descriptors | Raim blanc Composicio del vi Composicio del most Verdello Grechetto Trebbiano Drupeggio |
Localització | 634.814 SIM |