Registres trobats: 5
Títol | Calidad sensorial del aceite de oliva virgen extra elaborado en PI: optimizacion en precosecha |
Autor | JOAN, J. Ll. PALACIOS, I SANTOLAYA, A. [et al.] |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Octubre 2008 - V: - N: 202, Pg: 57-67 |
Descriptors | Qualitat sensorial Oli d'oliva verge extra Precollita Index de maduracio Index de color Rendiment Industria Oli d'oliva Varietats d'olivera |
Títol | Control de la podredumbre de los frutos del melocotonero mediante aplicacion en precosecha del agente de biocontrol Epicoccum nigrum |
Autor | DE CAL, A. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2005 - V: Especial Melocotonero III- N: 152, Pg: 100-108 |
Descriptors | Podridura Fruit Precollita Agents de biocontrol Epicoccum nigrum Monilia spp Presseguer |
Títol | Factores precosecha que afectan a la calidad de frutas y hortalizas |
Autor | ROMOJARO, F. et al. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 43-50 |
Descriptors | Fruita Verdura Qualitat Qualitat de la produccio Precollita |
Títol | Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences |
Autor | WILLIAMS, P.J. et al. |
Dades Font | Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116 |
Descriptors | Raim Gust Sabor Precollita Postcollita |
Localització | C 20/16 |
Títol | Incidencia del calcio en la calidad de la manzana |
Autor | RECASENS GUINJUAN, I. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 51-56 |
Descriptors | Poma Calci Qualitat Precollita Factors Postcollita Bitter pit |