Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Optimisation de l'extraction et la stabilisation des polyphenols. Impact de l'utilisation d'une enzyme produite par fermentation semi-solide et d'un tanin active
Autor NEDJMA, M.   [et al.]  
Revista Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques
Numero 133
Mes Octobre
Any 2009
Pàgina 13-17
Lloc Chaintre
Descriptors Polifenols   Extraccio de polifenols   Estabilitzacio polifenolica   Enzims   Vi negre   Antocians   Tanins   Fermentacio semi solida   Merlot negre   2007   Raim   Perfil organoleptic   Caracteristiques analitiques   Analisi sensorial   Tast  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.