Registres trobats: 4
Títol | Cambios en las propiedades fisico-quimicas y sensoriales de almendras de la variedad Desmayo Largueta durante el tostado. Physico-chemical and sensory property changes in almonds of Desmayo Largueta variety during toasting |
Autor | GOU, P. DIAZ, I. GUERRERO, L. VALERO, A. ARNAU, J. ROMERO, A. |
Dades Font | Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 1-7 |
Descriptors | Ametlles Torrefaccio Analisi sensorial |
Títol | El panel de cata de aceites virgenes de oliva de Catalunya |
Autor | ROMERO, A. GUERRERO, L. TOUS, J. PINYOL, M. |
Dades Font | Agricultura ISSN: 0002-1334 VOL LXVII - mar? 1998 - V: - N: 788, Pg: 244-246 |
Descriptors | Panel de degustacio Oli verge Oli d'oliva Catalunya |
Títol | L'analisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat |
Autor | GUERRERO, L. GUARDIA, M.D. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 8-11 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat Proves Mostres |
Títol | L'analisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat |
Autor | GUERRERO, L. GUARDIA, M.D. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 8-11 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat |