Registres trobats: 3
Títol | Aspectos reologicos de zumos y pures de frutas |
Autor | IBARZ, A PAGAN, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 81-91 |
Descriptors | Suc de fruita Pure de fruita Aspectes reologics Comportament reologic Metode reologic Temperatura Comportament tixotropic |
Títol | Evaporadores en la industria de zumos de frutas |
Autor | GARZA, S. ARANTEGUI, J. IBARZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 97-104 |
Descriptors | Evaporador Suc de fruita |
Títol | Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria |
Autor | YUSTE, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98 |
Descriptors | Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina |