Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CASTELLARI, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains
Autor CASTELLARI, L.   MAGRINI, A.   PASSARELLI, P.   ZAMBONELLI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132
Descriptors Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant
Localització C 24/59

Títol Isolation and initial characterization of cryotolerant saccharomyces strains
Autor CASTELLARI, L.   PACHIOLI, G.   ZAMBONELLI, C.   TINI, V.   GRAZIA, L.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - 1992 - V: - N: , Pg: 179-186
Descriptors Llevats criotolerants Fred Saccharomyces
Localització C 13/45