Registres trobats: 2
Títol | Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | CASTELLARI, L. MAGRINI, A. PASSARELLI, P. ZAMBONELLI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132 |
Descriptors | Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant |
Localització | C 24/59 |
Títol | Isolation and initial characterization of cryotolerant saccharomyces strains |
Autor | CASTELLARI, L. PACHIOLI, G. ZAMBONELLI, C. TINI, V. GRAZIA, L. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - 1992 - V: - N: , Pg: 179-186 |
Descriptors | Llevats criotolerants Fred Saccharomyces |
Localització | C 13/45 |