Registres trobats: 5
Títol | Hidrocarburs aromatics policiclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments |
Autor | VIDAL CAROU, M.C. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 27-35 |
Descriptors | Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de sansa Pinyolada d'oliva Oli de pinyolada Aliments |
Títol | L'analisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat |
Autor | GUERRERO, L. GUARDIA, M.D. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 8-11 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat |
Títol | La radiacio ionitzant en la industria alimentaria |
Autor | CALDERON, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11 |
Descriptors | Radiacio ionitzant Industria alimentaria |
Títol | Plastic en contacte amb els aliments |
Autor | BEJARANO, E. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14 |
Descriptors | Plastic Aliments |
Títol | Tractament d'aigues residuals a la industria alimentaria |
Autor | CALSERON, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 40-43 |
Descriptors | Tractament d'aigues Aigues residuals Industria alimentaria |