Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Hidrocarburs aromatics policiclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Autor VIDAL CAROU, M.C.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 27-35
Descriptors Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de sansa Pinyolada d'oliva Oli de pinyolada Aliments

Títol L'analisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
Autor GUERRERO, L.   GUARDIA, M.D.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 8-11
Descriptors Analisi sensorial Qualitat

Títol La radiacio ionitzant en la industria alimentaria
Autor CALDERON, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11
Descriptors Radiacio ionitzant Industria alimentaria

Títol Plastic en contacte amb els aliments
Autor BEJARANO, E.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14
Descriptors Plastic Aliments

Títol Tractament d'aigues residuals a la industria alimentaria
Autor CALSERON, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 40-43
Descriptors Tractament d'aigues Aigues residuals Industria alimentaria