Registres trobats: 3
Títol | La Biotecnologia aplicada a la enologia y a los microorganismos del vino : actualidad y perspectivas |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 32-38 |
Descriptors | Biotecnologia Enologia Vinicultura Llevats Fermentacio |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines? |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530 |
Descriptors | Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi |
Localització | 634.814 SIM |