Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BARDI, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol La Biotecnologia aplicada a la enologia y a los microorganismos del vino : actualidad y perspectivas
Autor DELFINI, C.   BARDI, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 32-38
Descriptors Biotecnologia Enologia Vinicultura Llevats Fermentacio

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines?
Autor DELFINI, C.   BARDI, L.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530
Descriptors Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi
Localització 634.814 SIM