Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Revista Revue fran?aise d'oenologie
Numero 250
Mes Janvier/Fevrier
Any 2012
Pàgina 2-11
Lloc Paris
Descriptors Llevats inactius   Fermentacio alcoholica   Vi rosat   Vi blanc   Oxidacio   Glutacio   Analisi sensorial   Tiols  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.