Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Incidencia del desfangado en la composicion nutricional del mosto y la cinetica fermentativa de la vinificacion en blanco
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   CALLEJO, M.J.   GONZALEZ, A.   COLOMO, B.   TIENDA, P.   NAVARRO, J.A.   NAVARRO, P.A.   HITOS, P.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 1999
Pàgina 175-188
Lloc Almendralejo
Descriptors Desfangament   Composicio nutricional   Most   Cinetica fermentativa   Vinificacio  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.