Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Contribucion al conocimiento de variedades de vinificacion en Andalucia
Autor VINYEGRA, M.   LARA, M.   CORDERO, J.   VALCARCEL, M. C.   GARCIA, A.  
Revista Comunicacion I+D Agroalimentaria
Numero 19
Mes
Any 1996
Pàgina 87 p.
Lloc Sevilla
Descriptors Andalusia   Vinya   Cultiu   Varietats   Chardonnay   Chenin blanc   Moscatell   Palomino   Pedro Ximenez   Riesling   Sauvignon blanc   Semillon   Macabeu   Traminer   Cabernet sauvignon   Merlot   Ull de llebre   Tempranillo   Andalucia  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.