Registres trobats: 2
Títol | Descrizione e caratterizzazione dei lieviti per la vinificazione in assenza di SO2 |
Autor | ZAMBONELLI, C. SUZZI, G. ROMANO, P. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 124-130 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Secondary products formation as a tool for discriminating non-Saccharomyces wine strains |
Autor | ROMANO, P. SUZZI, G. DOMIZIO, P. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Antonie Van Leeuwenhoek ISSN: 0003-6072 VOL 71 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 239-242 |
Descriptors | No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vi Productes secundaris |
Localització | C 13/67 |