Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ROMANO, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Descrizione e caratterizzazione dei lieviti per la vinificazione in assenza di SO2
Autor ZAMBONELLI, C.   SUZZI, G.   ROMANO, P.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 124-130
Descriptors Llevats Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització 663.2 Sim

Títol Secondary products formation as a tool for discriminating non-Saccharomyces wine strains
Autor ROMANO, P.   SUZZI, G.   DOMIZIO, P.   FATICHENTI, F.  
Dades Font Antonie Van Leeuwenhoek ISSN: 0003-6072 VOL 71 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 239-242
Descriptors No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vi Productes secundaris
Localització C 13/67