
Registres trobats: 3
| Títol | El resveratrol, ?una molecula magica?. La uva, el vino y sus efectos beneficos para la salud |
| Autor | ARGILES, J.M. LOPEZ-SORIANO, F.J. |
| Dades Font | Mundo Cientifico - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 192, Pg: 38-41 |
| Descriptors | Raim Vi Resveratrol Salut |
| Localització | C 12/8 |
| Títol | El sabor del vino |
| Autor | ETIEVANT, P. ISSANCHOU, S. |
| Dades Font | Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45 |
| Descriptors | Vi Sabor Gust |
| Títol | Historia y bioquimica del vino de cava |
| Autor | CASTRO, J. J. de RAFOLS, L. |
| Dades Font | Mundo Cientifico - desembre 1982 - V: - N: 20, Pg: 1242-1252 |
| Descriptors | Historia Bioquimica Cava Metode xampanyes Metode tradicional |