![]() |
CuidatgeReferències bibliogràfiques en Infermeria |
Registres trobats: 30
| Títol | La cucina mediterranea gli ingredienti |
| Autor/s | Pocetta, g |
| Dades font | LA SALUTE UMANA - Novembre-Dicembre 144 - V: - N: 144, Pg: 21-24 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Dieta mediterrania |
| Títol | Parasitos en el pescado: anisakasis o anisakidosis |
| Autor/s | JUGAND, N. |
| Dades font | BOLETIN DE SALUD PUBLICA DE NAVARRA ISSN: 1133-262X - 1992 - V: - N: 8, Pg: 34-37 |
| Localitzaciò | Annex |
| Descriptors | Infeccio per aliments |
| Títol | Riesgos profesionales en fabricaci¾n de conservas de pescado |
| Autor/s | FERNANDEZ FUENTES, M.A. OBREGON GAGIGAS, P. |
| Dades font | SALUD Y TRABAJO - 1993 - V: - N: 96, Pg: 7-20 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Malalties professionals |
| Títol | Consumo de pescado y mortalitat coronaria en la poblacion general |
| Autor/s | GUALLAR CASTILLON E. [et al.] |
| Dades font | GACETA SANITARIA ISSN: 0212 - Septiembre-Octubre 1993 - V: 7- N: 38, Pg: 228-236 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Mortalitat Malaltia coronaria |
| Títol | Alto consumo de pescado azul durante el embarazo y bajos niveles de acido en las hematias maternas y fetales |
| Autor/s | PERTEAGUAO, L, [et al.] |
| Dades font | ACTA GINECOLOGICA ISSN: 0001-5776 - Octubre 1993 - V: L- N: 8, Pg: 324-325 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Nutricio Embaras |
| Títol | Precancer y cancer cutaneo. Aproximacion clinicoterapeutica |
| Autor/s | GONZALEZ RUPTREZ, J. |
| Dades font | ATENCION PRIMARIA - Diciembre 1994 - V: 14- N: 10, Pg: 88-93 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Cancer |
| Títol | Alimentos de toda la vida |
| Autor/s | Rossello M-J, Sella A, Jolonch C. |
| Dades font | MAGAZINE La Vanguardia - 21 de agosto 1994 - V: - N: , Pg: 14-39 |
| Localitzaciò | Caixa 10/7 |
| Descriptors | Aliments Nutricio |
| Títol | Niveles de bifenilos policlorados en alimentos grasos consumidos en Guipuzcua |
| Autor/s | SERRANO, E. [et al.] |
| Dades font | OSASUNKARIA - Junio 1996 - V: - N: 11, Pg: 22-25 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Greix Aliments |
| Títol | Contenido graso, proteico y cal¾rico de diferentes pescados, mariscos y moluscos, atlßnticos y mediterrßneos habitualmente consumidos en el Sur de Espa±a |
| Autor/s | SORIGUER, F [Et al.] |
| Dades font | NUTRICION HOSPITALARIA - Julio-Agosto 1996 - V: XI- N: 4, Pg: 245-257 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Habit alimentari Nutricio |
| Títol | Efecto de la dieta en la composici¾n lipİdica de la carne y el pescado |
| Autor/s | ORDÇĞEZ, J. A. DE LA HOZ, J. |
| Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD - Julio-Septiembre 1996 - V: -- N: 3, Pg: 58-65 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Dieta Peix Carn |
| Títol | De compras por el supermercado |
| Autor/s | CLAPES, J |
| Dades font | DIABETICOS PRESENTE Y FUTURO ISSN: 0214-3003 - Junio 1996 - V: II- N: 40, Pg: 18-21 |
| Localitzaciò | Caixa 2 / 9.4 |
| Descriptors | Aliments diabetics |
| Títol | Los alimentos |
| Autor/s | Merino Martin G. |
| Dades font | FORMACION CONTINUADA - Septiembre/Octubre 1996 - V: - N: 5, Pg: 63-88 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Aliments Begudes |
| Títol | Niveles de ßcidos grasos maternos en plasma y hematİes seg·n la ingesta de pescado azul |
| Autor/s | PERTEAGUDO, L MATORRAS, R SANJURJO, P |
| Dades font | ACTA GINECOLOGICA - Enero 1997 - V: LIV- N: 1, Pg: 15-20 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Embaras Dieta |
| Títol | Frecuencia de consumo de alimentos en los adolescentes escolarizados de Cantabria. Comparaci¾n con el documento de consenso Guİas Alimentarias para la poblaci¾n espa±ola. |
| Autor/s | RUFINO DE, P. M. MUĞOZ, P. GÇMEZ, E. |
| Dades font | GACETA SANITARIA - Noviembre/Diciembre 1999 - V: 13- N: 6, Pg: 449-455 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Adolescencia Habit alimentari Nutricio |
| Títol | Noticias electrizantes acerca de la iontoforesis |
| Autor/s | |
| Dades font | NURSING - Junio-Julio 2000 - V: 18- N: 6, Pg: 32-33 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Anestesia |
| Títol | Peces ponzo¤osos. Como actuar ante una lesion |
| Autor/s | GARCIA SANCHON, C. |
| Dades font | REVISTA ROL DE ENFERMERIA - Julio-Agosto 2000 - V: 23- N: 7-8, Pg: 545-548 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix Toxicologia Animals |
| Títol | ¨Cuanto mercurio ingerimos a diario? |
| Autor/s | Scianna Y. |
| Dades font | MUNDO CIENTIFICO ISSN: 0211-3058 - 2001 - V: - N: 222, Pg: 84-85 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Mercuri Aliments |
| Títol | Ingestion de acidos grasos omega-3 y riesgo de infarto de miocardio: un estudio de casos y controles |
| Autor/s | Fernandez-Jarne E. [et al.] |
| Dades font | MEDICINA CLINICA ISSN: 0025-7753 - Febrero 2002 - V: 118- N: 4, Pg: 121-125 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Omega-3 Infart de miocardi |
| Títol | Dieta mediterranea y cancer: evidencias epidemiologicas |
| Autor/s | Sanchez-Villegas A, Martinez-Gonzalez M.A. Martinez J.A. |
| Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2003 - V: 10- N: 1, Pg: 1-9 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Dieta mediterrania Cancer |
| Títol | Alimentos funcionales, alimentos tradicionales |
| Autor/s | Miserachs M. |
| Dades font | YOGUR VIVO - Verano 2004 - V: Segunda temporada- N: 18, Pg: 15-21 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Aliments funcionals Nutricio |
| Títol | Sucedaneos de productos pesqueros: tecnologia de reestructuracion |
| Autor/s | Borderias A.J. Perez-Mateos M. |
| Dades font | ANS. ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 61-70 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Peix |
| Títol | Dietetica elemental |
| Autor/s | Nestle M. |
| Dades font | Investigacion y ciencia ISSN: 0210-136x - Noviembre 2007 - V: - N: 374, Pg: 20-29 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Dieta Dietetica |
| Títol | Alergia a alimentos en el ni?o |
| Autor/s | Martorell Aragones A |
| Dades font | JANO. MEDICINA Y HUMANIDADES ISSN: 0210-220X - gener 2007 - V: - N: 19-25, Pg: 25-25 |
| Localitzaciò | sala |
| Descriptors |
| Títol | Anti-inflammatory effect of parental fish oil lipid emulsion on human activated mononuclear leukocytes |
| Autor/s | Manzoni Jacintho T, Gotho H, Garcia Marques C, Torrinhas R |
| Dades font | NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Mayo-Junio 2009 - V: 24- N: 3, Pg: 288-296 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Oli Soja Inflamacio |
| Títol | Anisakis: efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alergenos |
| Autor/s | Tejada M |
| Dades font | ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Diciembre 2009 - V: 16- N: 3, Pg: 71-83 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Aliments Peix Intoxicacions |
| Títol | Evidencia cientifica del beneficio de la ingesta de omega-3 en la salud cardiovascular. Importancia de la relacion omega-6/ omega-3 |
| Autor/s | Gomez Candela C, Loria Kohen V, Bermejo Lopez LM, Palma Milla S |
| Dades font | ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Mayo-Agosto 2010 - V: 17- N: 2, Pg: 33-40 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Acid gras omega-3 Acid gras omega-6 Malalties cardiovasculars Acid gras insaturat Dislipemia Peix |
| Títol | Como elegir pescado sano y sostenible |
| Autor/s | Cano M |
| Dades font | CUERPOMENTE ISSN: 1130-4421 - 2014 - V: - N: 262, Pg: 26-27 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Dietetica Aliments ecologics Peix |
| Títol | Actualizando la evidencia sobre las recomendaciones de enfermeria en la "alimentacion complementaria". |
| Autor/s | Borja Herrero C, Iglesias Benito M, Ortega Quilis A, Galdon Tornero A, Garrigos Fernando A |
| Dades font | ENFERMERIA INTEGRAL ISSN: 0214-0128 - Diciembre 2016 - V: - N: 114, Pg: 57-62 |
| Localitzaciò | Sala |
| Descriptors | Alimentacio Cereals Peix Ferro |
| Títol | Ingesta de DHA en mujeres gestantes y factores asociados a su consumo |
| Autor/s | Conde Puertas E, Hernandez Herrerias I, Alonso Escalante I |
| Dades font | MATRONAS HOY ISSN: 2340-0161 - Agosto 2016 - V: 4- N: 3, Pg: |
| Localitzaciò | |
| Descriptors | lactancia materna acid docosahexaenoic peix acids grassos omega 3 embaras |
| Títol | Efectividad en la suplementacion con omega 3 (Pescado) y vitamina D durante el periodo gestacional para la prevencion de diversas alergias en el lactante de 0-1 ano de edad |
| Autor/s | Vargas Gomez, D Rodriguez Gonzalez, D |
| Dades font | Revista Enfermeria Actual en Costa Rica ISSN: 1409-4568 - Gener-Juny 2018 - V: - N: 34, Pg: |
| Localitzaciò | https://revistas.ucr.ac.cr/index.php/enfermeria/article/view/31645 |
| Descriptors | Lactants Prevencio Vitamina D Al.lergies |