Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Alergia a alimentos en el ni?o
Autor Martorell Aragones A  
Dades font JANO. MEDICINA Y HUMANIDADES ISSN: 0210-220X - gener 2007 - V: - N: 19-25, Pg: 25-25
Localitzaciò sala
Descriptors
Resum L'alergia a aliments afecta al voltant del 6 dels nens menors de 4 anys. L'ou, el peix i la llet de vaca son els aliments que amb major frecuencia produeixen alergia en els nens del nostre medi. El seu diagnostic correcte pot evitar restriccions dietetiques inecesaries que puguin afectar a la qualitat de vida i la nutricio del nen.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.