Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Los alimentos
Autor Merino Martin G.  
Dades font FORMACION CONTINUADA - Septiembre/Octubre 1996 - V: - N: 5, Pg: 63-88
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Begudes  
Resum Concepte d'aliment. Primer grup: llet i derivats lactics, formatge, iogur. Nocions dietetiques dels productes lactics. Carn, peix i ous. Verdures, hortalisses i fruites. Grup miscelani: sucre, mel, xocolada, melmelada, galetes i pastissos. Greixos, oli i mantega. Begudes.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.