CuidatgeReferències bibliogràfiques en Infermeria |
Registres trobats: 31
Títol | La cucina mediterranea gli ingredienti |
Autor/s | Pocetta, g |
Dades font | LA SALUTE UMANA - Novembre-Dicembre 144 - V: - N: 144, Pg: 21-24 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Dieta mediterrania |
Títol | Buscando hierro desesperadamente |
Autor/s | Krizmanic J. |
Dades font | CUERPOMENTE ISSN: 1130-4421 - Julio-Agosto 1992 - V: - N: 11, Pg: 34-39 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Dieta Ferro |
Títol | Brote de triquinelosis en Huerta del Marquesado (ZBS Ca±ete-Cuenca). Diciembre-92 a Enero-93 |
Autor/s | CRUZ DE JULIAN, I. DE LA [et al.] |
Dades font | REVISTA DE SANIDAD E HIGIENE PUBLICA - Julio-Agosto 1994 - V: 68- N: 4, Pg: 513-520 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Infeccio per aliments Triquinel-losi |
Títol | ¨Somos lo que comemos? |
Autor/s | Vi¤as F. |
Dades font | CUERPOMENTE ISSN: 1130-4421 - Marzo 1994 - V: - N: 23, Pg: 40-43 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Aliments |
Títol | Los pecados de la carne |
Autor/s | PIULATS, O. |
Dades font | INTEGRAL - Enero 1994 - V: 7- N: 169, Pg: 57-61 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Carn |
Títol | Que son los protidos? |
Autor/s | - |
Dades font | VIVIR CON SALUD ISSN: 0042-7578 - Mayo-Junio 1994 - V: - N: 226, Pg: 11-14 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Protits Nutricio |
Títol | Consumo y salud. El problema de los residuos enlas carnes. |
Autor/s | Junta de Castilla y Le¾n |
Dades font | BOLETIN EPIDEMIOLOGICO DE CASTILLA Y LEON - Diciembre 1994 - V: 10- N: 13, Pg: 4 |
Localitzaciò | Demanar responsable Biblioteca |
Descriptors | Carn Epidemiologia Espanya |
Títol | El fraude de la carne |
Autor/s | BRETON, F. |
Dades font | MUNDO CIENTIFICO - Septiembre 1995 - V: 15- N: 160, Pg: 754-762 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Carn |
Títol | Efecto de la dieta en la composici¾n lipİdica de la carne y el pescado |
Autor/s | ORDÇĞEZ, J. A. DE LA HOZ, J. |
Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD - Julio-Septiembre 1996 - V: -- N: 3, Pg: 58-65 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Dieta Peix Carn |
Títol | De compras por el supermercado |
Autor/s | CLAPES, J |
Dades font | DIABETICOS PRESENTE Y FUTURO ISSN: 0214-3003 - Junio 1996 - V: II- N: 40, Pg: 18-21 |
Localitzaciò | Caixa 2 / 9.4 |
Descriptors | Aliments diabetics |
Títol | Los alimentos |
Autor/s | Merino Martin G. |
Dades font | FORMACION CONTINUADA - Septiembre/Octubre 1996 - V: - N: 5, Pg: 63-88 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Aliments Begudes |
Títol | La soja en la industria agropecuaria |
Autor/s | |
Dades font | VIVIR CON SALUD ISSN: 0042-7578 - Marzo-Abril 1998 - V: A¤o XLVIII- N: 264, Pg: 27-28 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Soja Llegums |
Títol | Caracteristicas de la grasa de algunos alimentos del grupo de las carnes y su relacion con la salud |
Autor/s | Perez-Llamas F. [et al.] |
Dades font | NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Marzo-Abril 1998 - V: XIII- N: 2, Pg: 95-98 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Greix Aliments Carn |
Títol | Carne: despues de las hormonas, los antibioticos? |
Autor/s | CORPET, D. |
Dades font | MUNDO CIENTIFICO - Enero 1999 - V: - N: 197, Pg: 43-45 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Carn Hormones Antibiotics |
Títol | Animales en serie |
Autor/s | CLUA, G. |
Dades font | INTEGRAL - Abril 1999 - V: - N: 232, Pg: 40-45 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Carn Contaminacio |
Títol | Influencia de la dosis y el tiempo de suplementacion del pienso con acetat de a-tocoferol en la calidad de la carne de pollo |
Autor/s | Grau A. Guardiola F. Bou R. Codony R. |
Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2000 - V: 7- N: 4, Pg: 91-98 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors |
Títol | ¨Vacas locas o una dieta equivocada?. Secretos de la carne |
Autor/s | Font A. |
Dades font | INTEGRAL ISSN: 1135-6316 - Enero 2001 - V: - N: 253, Pg: 28-31 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Sindrome de Creutzfeld Jakob Carn |
Títol | El embargo del vacuno britanico |
Autor/s | Godard O. |
Dades font | MUNDO CIENTIFICO ISSN: 0211-3058 - 2001 - V: - N: 222, Pg: 47-53 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Sindrome de Creutzfeldt Jakob |
Títol | La piel |
Autor/s | Lenseele U, Scmitt D. |
Dades font | MUNDO CIENTIFICO ISSN: 0211-3058 - 2002 - V: - N: 234, Pg: 76-79 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Pell |
Títol | La opcion vegetariana |
Autor/s | Motavalli J. |
Dades font | INTEGRAL ISSN: 1135-6316 - Mayo 2002 - V: - N: 269, Pg: 36-41 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Vegeterianisme |
Títol | Factores etiopatogenicos en el cancer colorrectal. Aspectos nutricionales y de estilo de vida (segunda de dos partes) |
Autor/s | Casimiro C. |
Dades font | NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Mayo-Junio 2002 - V: XVII- N: 3, Pg: 128-138 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Cancer colorectal Estil de vida |
Títol | Importancia de los acidos grasos poliinsaturados en la salud humana y enriquecimiento de la carne y productos carnicos en acidos grasos de la familia |
Autor/s | Ordo¤ez J.A. [et al.] |
Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2003 - V: 10- N: 1, Pg: 10-18 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Acid gras Carn |
Títol | Importancia de los acidos grasos poliinsaturados en la salud humana y enriquecimiento de la carne y productos carnicos en acidos grasos de la familia n-3 (2a parte) |
Autor/s | Ordo¤ez J.A. [et al.] |
Dades font | ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2003 - V: 10- N: 2, Pg: 31-40 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Acid gras Carn |
Títol | La industria de los pollos enfermos |
Autor/s | Welp Y. |
Dades font | INTEGRAL ISSN: 1135-6316 - Octubre 2003 - V: - N: 286, Pg: 43-45 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Pollastre Carn |
Títol | Chequea tu alimentacion. Las 15 claves del equilibrio nutricional |
Autor/s | Burnat A, Miserachs M. |
Dades font | CUERPOMENTE ISSN: 1130-4421 - Marzo 2005 - V: - N: 155, Pg: 34-39 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Nutricio |
Títol | Dietetica elemental |
Autor/s | Nestle M. |
Dades font | Investigacion y ciencia ISSN: 0210-136x - Noviembre 2007 - V: - N: 374, Pg: 20-29 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Dieta Dietetica |
Títol | El cordero en la dieta espa?ola |
Autor/s | Campos Arribas MM, Santaliestra Pasias AM, Lara Guisado P, Fleta Zaragozano J, Sa?udo Astiz C, Moreno Aznar LA |
Dades font | ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2008 - V: 15- N: 2, Pg: 54-59 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Carn Corder Consum Micronutrients Cultura Dieta Espanya |
Títol | Compuestos bioactivos de la carne de cerdo |
Autor/s | Toldra Vilardell F |
Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero-Abril 2010 - V: 17- N: 1, Pg: 9-17 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Nutricio Carn Biodisponibilitat |
Títol | Alimentos de origen animal: alimentos funcionales? |
Autor/s | Alvarez Nogal PJ |
Dades font | ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero - Abril 2010 - V: 17- N: 1, Pg: 18-25 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Aliments Aliments funcionals Nutricio |
Títol | La mente de los vegetarianos |
Autor/s | Wolf CC |
Dades font | INVESTIGACION Y CIENCIA ISSN: 0210-136X - Noviembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 62-67 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Vegetarianisme Habit alimentari Empatia Psicologia |
Títol | Analisis microbiologico de superficies en carnicerias del mercado municipal de Cuiaba |
Autor/s | Lara E, Laturner Felix C, Dias Duarte T, Vivi VK |
Dades font | JOURNAL HEALTH NPEPS ISSN: 2526-1010 - Juliol-Desembre 2019 - V: 4- N: 2, Pg: 253-267 |
Localitzaciò | periodicos.unemat.br/index.php/jhnpeps/issue/archive |
Descriptors | Carn Higiene |