Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Sucedaneos de productos pesqueros: tecnologia de reestructuracion
Autor Borderias A.J.   Perez-Mateos M.  
Dades font ANS. ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 61-70
Localitzaciò Sala
Descriptors Peix  
Resum Productes formats per reestructuracion de tro?os de filets. Productes dormats per reestructuracio de peix picat sense formacio de gel. Tipus de producte derivats del peix picat sense gelificar. Productes fabricats a base de gelificar la proteina miofibrilar.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.