Registres trobats: 2
Títol | Brettanomyces: biodiversite et consequences |
Autor | VINCENT, B. COARER, M. PAIN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Genetica 2008 Genotip Estudi genetic ADN |
Títol | Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines? |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530 |
Descriptors | Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi |
Localització | 634.814 SIM |