Registres trobats: 5
Títol | Aprovechamiento de subproductos del olivar |
Autor | INFANTES ROMERO, A. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485441761 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 59-66 |
Descriptors | Olivera Subproductes Oli |
Localització | 665.3 OLI |
Títol | El aceite en la alimentacion. Nutricion y salud |
Autor | GUERRERO LAVERAT, S. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485411761 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 151-166 |
Descriptors | Oli d'oliva Alimentacio Nutricio Salut |
Localització | 665.3 OLI |
Títol | El analisis sensorial en el aceite de oliva |
Autor | RODRIGUEZ RODRIGUEZ, R. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485441461 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 135-150 |
Descriptors | Oli d'oliva Analisi sensorial Tast Qualitat |
Localització | 665.3 OLI |
Títol | La nueva olivicultura |
Autor | DE LA PUERTA, C. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485441761 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 15-25 |
Descriptors | Olivicultura Varietats Poda Olivera Sol Plantacio Reg Collita |
Localització | 665.3 OLI |
Títol | Plantaciones intensivas de olivar |
Autor | CABETAS LABORDA, J. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485441761 - Febrero 2004 - V: - N: Jornadas Tecnicas, Pg: 41-58 |
Descriptors | Plantacio intensiva Material vegetal Fisiologia |
Localització | 665.3 OLI |