Registres trobats: 2
Títol | Developpement d'un appareil permettant de predire la maturite du raisin par spectroscopie proche infrarouge (PIR) |
Autor | GERAUDIE, V. ROGER, J. M. OJEDA, H. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2010 - V: - N: 240, Pg: 2-8 |
Descriptors | Espectroscopia d'infraroig Espectroscopia d'infraroig proper Maduresa del raim Composicio del raim Prediccio |
Títol | Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments |
Autor | BENEDITO, J. [et al.] |
Dades Font | TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges |