Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Revista Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques
Numero 141
Mes Octobre
Any 2011
Pàgina 9-11
Lloc Chaintre
Descriptors Base molecular   Vi sec   Etanol   Glicerol   Macromolecules   Proteines   Hsp-12   Sabor   Sucrositat  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.