Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Seleccion de compuestos del aroma como variables predictoras para la diferenciacion de vinos de las variedades Airen y Macabeo mediante analisis discriminante
Autor BUENO, J.E.   PEINADO, R.   MORENO, J.A.   MEDINA, M.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2002
Pàgina 381-392
Lloc Almendralejo
Descriptors Compostos de l'aroma   Vi   Varietats   Airen   Macabeu   Analisi discriminant   Aroma  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.