Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Revista ACE : Revista d'Enologia
Numero 28
Mes 4t trimestre
Any 1993
Pàgina 3-8
Lloc San Sadurni d'Anoia (Barcelona)
Descriptors Varietats   Compostos fenolics   Boval   Garnatxa   Garnacha   Ull de llebre   Tempranillo   Composicio   Analisi   Cromatografia de liquids   HPLC   Raim  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.