Registres trobats: 2
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | Simultaneous Determination of 2,4,6-Trichloroanisole, 2,3,4,6-Tetrachloroanisole and Pentachloroanisole in Foods and Packaging Materials by High-resolution Gas Chromatography-Multiple Ion Monitoring-Mass Spectrometry |
Autor | WHITFIELD, F.B. SHAW, K.J. LY NGUYEN, T.H. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: , Pg: 85-96 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol 2,3,4,6-tetracloroanisol Pentacloroanisol Aliments Empaquetat Cromatografia de gasos d'alta resolucio |
Localització | C 20/46 |