
Registres trobats: 3
| Títol | Accumulation of anthocyanins enhanced by a high osmotic potential in grape (Vitis vinifera L.) cell suspensions |
| Autor | BAO DO, C. CORMIER, F. |
| Dades Font | Plant Cell Reports - 1990 - V: - N: 3, Pg: 143-146 |
| Descriptors | Suspensio cel.lular Vitis vinifera Vinya Raim Antocianins Potencial osmotic |
| Localització | C 10/23 |
| Títol | Boisynthesis of phenolic compounds in Vitis vinifera cell suspension cultures: Study on Hydroxycinnamoyl CoA: ligase |
| Autor | LOFTY, S. RAMOS, T. FLEURIET, A. MACHEIX, J.J. |
| Dades Font | Plant Cell Reports - 1989 - V: - N: , Pg: 93-96 |
| Descriptors | Biosintesi Compostos polifenolics Cultiu de cel.lules Vinya Hidroxicinamoil CoA:ligasa |
| Localització | C 10/100 |
| Títol | Effects of low nitrate and high sugar concentrations on anthocyanin content and composition of grape (Vitis vinifera L.) cell suspension |
| Autor | BAO DO, C. CORMIER, F. |
| Dades Font | Plant Cell Reports - 1991 - V: - N: 5, Pg: 500-504 |
| Descriptors | Sucre Concentracio de sucre Nitrat Antocianines Suspensio cel.lular Vinya Vitis vinifera Cultiu de cel.lules Sucrosa |
| Localització | C 10/22 |