Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree
Autor MARCHAL, A.   WAFFO-TEGUO, P.   MERILLON, J.M.   DUBOURDIEU, D.  
Revista Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques
Numero 142
Mes Janvier
Any 2012
Pàgina 40-43
Lloc Chaintre
Descriptors Base molecular   Sabor   Vi sec   Crian?a en barrica   Fusta de roure  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.