Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D.  
Revista Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques
Numero 141
Mes Octobre
Any 2011
Pàgina 9-11
Lloc Chaintre
Descriptors Sabor   Sucrositat   Vi sec   Etanol   Glicerol   Macromolecules   Hsp-12  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.