Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Caracterizacion fisicoquimica de las principales variedades de uva de vinificacion empleadas en la comarca viticola de Laujar de Andarax (Alpujarra Almeriense)
Autor LLORIS, F.   MARTIN LAGOS, F.   OLALLA, M.   CABRERA, C.   LOPEZ, M.C.   LOPEZ, H.   GIMENEZ, R.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2002
Pàgina 191-203
Lloc Almendralejo
Descriptors Caracteritzacio fisicoquimica   Raim   Almeria   Varietats de ra?m   Vinificacio   Regio viticola   Laujar de Andarax  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.