Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Alteracion fungica de los productos de bolleria. Prevencion de su deterioro mediante atomesferas modificadas
Autor Ramos Girona AJ,   Guynot de Boismeu ME,   Marin Sillue S,   Sanchis Almenar V  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2004 - V: 11- N: 3, Pg: 66-72
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Aliments processats  
Resum El deteriorament fungis es molt comu en la industria de la bolleria, i en molts casos, determina la vida util d'aquests productes. Encara que durant el fornejament es destrueixen la majoria de floridures, durant el refredament i l'empaquetat es pot produir una recontaminacio que provoca desenvolupament fungic.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.