Títol |
Preparacion enzimatica de oligosacaridos de interes alimentario |
Autor |
Alcalde Galeote M, Plu Gasca FJ, Gomez de Segura Ugalde A, Martin Monzon MT, Ballesteros Olmo A |
Dades font |
ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Setiembre 1999 - V: 6- N: 3, Pg: 77-86 |
Localitzaciò |
Sala |
Descriptors |
|
Resum |
La busqueda de nous oligosacarids d'interes alimentari fan us de la enzimologia com a metode alternatiu a la sintesis quimica. Mitjan?ant l'us de glicosiltransferasas es poden obtindre oligosacarids amb novedoses i variades aplicacions a la industria alimentaria. La dextransacarasa permeteix la produccio de dextranos i de glucooligosacaridos. Aquests ultims, deguta a les seves propietats prebiotiques, son candidats idonis en dietetica i alimentacio humana. |