Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Preparacion enzimatica de oligosacaridos de interes alimentario
Autor Alcalde Galeote M,   Plu Gasca FJ,   Gomez de Segura Ugalde A,   Martin Monzon MT,   Ballesteros Olmo A  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Setiembre 1999 - V: 6- N: 3, Pg: 77-86
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum La busqueda de nous oligosacarids d'interes alimentari fan us de la enzimologia com a metode alternatiu a la sintesis quimica. Mitjan?ant l'us de glicosiltransferasas es poden obtindre oligosacarids amb novedoses i variades aplicacions a la industria alimentaria. La dextransacarasa permeteix la produccio de dextranos i de glucooligosacaridos. Aquests ultims, deguta a les seves propietats prebiotiques, son candidats idonis en dietetica i alimentacio humana.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.