Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol El aguacate: historia, caracteristicas y salud
Autor Garriga Garcia M,   Koning Garlito MA,   Ruperto Lopez MM,   Vazquez Martinez C  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2000 - V: 7- N: 3, Pg: 61-66
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments  
Resum L'alvocat es una fruita originaria d'America. Despres de la conquesta pels espanyols es va introduir a Europa a partir de l'any 1600. El seu valor energetic (167kcal/100g), amb mes d'un 80 en forma de greix, indueix a retirar-lo de dietes hipocaloriques o hipolipemiants. No obstant, no conte practicament acids grassos saturats i tampoc conte colesterol.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.