Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ensucrament

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol Auto-Enrichissement de la vendage par evaporation a temperature ambiante
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 33-38
Descriptors Verema Most Xaptalitzacio Ensucrament Evaporacio Aigua

Títol Auto-Enrichissement de la vendage par osmose inverse : appareil Degremont
Autor GAILLARD, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 61-63
Descriptors Most Ensucrament Verema Osmosi inversa Xaptalitzacio Concentracio Tecniques substractives

Títol Auto-Enrichissement de la vendange par osmose inverse : appareil separasystems LP.
Autor BACHO, Y.   BERGER, J.L  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 57-59
Descriptors Verema Osmosi inversa Most Xaptalitzacio Ensucrament Automatitzacio Enologia Vinicultura Maquinaria Mecanitzacio Tecniques substractives

Títol Chaptalisation : une reglementation difficile a appliquer
Autor ANDOUARD, E.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1990 - V: - N: 146, Pg: 22
Descriptors Ensucrament Xaptalitzacio Normes Legislacio comunitaria Xaptalitzacio

Títol Determinacio de la relacio isotopica del carboni 13 / carboni 12 en vins blancs del Penedes i influencia de diversos factors sobre la seva variacio
Autor GOL, J.   VILABELLA, M.   MINGUEZ, S.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 15-19
Descriptors Vi Vi blanc Penedes DO Isotop Carboni 13 Carboni 12 Carboni Brandi Raim Most Estadistiques Ensucrament Xaptalitzacio

Títol El enriquecimiento del vino.
Autor FREGONI, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 52-57
Descriptors Xaptalitzacio Vi Ensucrament Enriquiment Defectes Control de qualitat Normes Reglament Legislacio comunitaria Europa Unio Europea Vinificacio

Títol Enrichissement : vers des techniques soustractives
Autor DUSFOURD, E.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 39-40
Descriptors Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most concentrat Legislacio comunitaria Osmosi inversa

Títol Evolution de l'enrichissement de la vendage : les techniques soustractives
Autor GAILLARD, M.   BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-55
Descriptors Verema Ensucrament Xaptalitzacio Vi Qualitat Most Tecniques substractives Concentracio Osmosi inversa Evaporacio

Títol Historique de l'enrichissement
Autor DUPUY, M. P.  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 47-50
Descriptors Vi Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most Historia

Títol L'Enrichissement : un decalage entre le droit et la pratique
Autor
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1990 - V: - N: 139, Pg: 20-21
Descriptors Ensucrament Unio Europea Legislacio Metode Martin Vi

Títol L'Evaporation sous vide a basse temperature
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 57-60
Descriptors Vi Ensucrament Xaptalitzacio Evaporacio Most Temperatura

Títol La Situation mondiale de l'enrichissement
Autor TINLOT, M  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 51-54
Descriptors Vi Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most Legislacio Legislacio comunitaria

Títol Le Bon beaujolais es-il arrive?
Autor BETTANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1991 - V: - N: 360, Pg: 47-57
Descriptors Beaujolais Vi Consumidor ensucrament Xaptalitzacio Crian?a Envelliment Comercialitzacio

Títol Le Passerillage hors souche
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 61-62
Descriptors Raim Panses Evaporacio Ensucrament Xaptalitzacio Maduracio

Títol Reflexiones sobre el azucarado
Autor DE ROSA, Tulio  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 54-55
Descriptors Enologia Vinicultura Sacarosa Ensucrament Xaptalitzacio

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge