Registres trobats: 6
Títol | Genetic Heterogeneity Among Keto-Acid-Producing Strains of Gluconobacter oxydans |
Autor | VERMA, V. QAZI, P. CULLUM, J. QAZI, G. N. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1997 - V: - N: , Pg: 289-294 |
Descriptors | Heterogeneitat genetica Genoma Glauconobacter oxydans Cetoacids Electroforesi |
Localització | C 11/18 |
Títol | Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii |
Autor | MAURICIO, J.C. MILLAN, C. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410 |
Descriptors | Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii |
Localització | C 12/86 |
Títol | Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii |
Autor | MAURICIO, J.C. MILLAN, C. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | World journal of microbiology and biotechnology ISSN: 0959-3993 - 1998 - V: 14- N: , Pg: 405-410 |
Descriptors | Ergosterol Acid gras Fosfolipids Saccharomyces cerevisiae Vi Torulaspora delbrueckii |
Localització | C 15/92 |
Títol | Lysine inhibition of Saccharomyces cerevisiae: role of repressible L-lysine e-aminotransferase |
Autor | THOMAS, K.C. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1994 - V: - N: , Pg: 572-575 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid alfa-oxoadipic Limitacio de nitrogen Lisina |
Localització | C 14/14 |
Títol | Oenological properties of non-Saccharomyces yeasts associated with wine-making |
Autor | CIANI, M. MACCARELLI, F. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 0959-3993 VOL 14 - 1998 - V: - N: , Pg: 199-203 |
Descriptors | No saccharomyces Llevats Propietats enologiques Vinificacio |
Localització | C 14/38 |
Títol | Production of higher alcohols, ethyl acetate, acealdehyde and other compounds by 14 Saccharomyces Cerevisiae wine strains isolated from the same region (Saln?s, N.W. Spain) |
Autor | LONGO, E VELAZQUEZ, J.B SIEIRO, C CANSADO, J CALO, P VILLA, T.G |
Dades Font | World Journal of Microbiology and Biotechnology ISSN: 0959-3993 - 1992 - V: 8- N: , Pg: 539-541 |
Descriptors | Aroma Saccharomyces cerevisiae Vi Acetaldehid |
Localització | C 15/85 |