Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Revue des Oenologues

Resultat de la cerca

Registres trobats: 23


Títol Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 2: optimisation des methodes d'elaboration
Autor MURAT, M.L.   DUMEAU, F.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 23-26
Descriptors Vi rosat Aroma Llevats Fermentacio

Títol Clarification des mouts issus de chaine de thermovinification
Autor DESSEIGNE, J.M.   CABOULET, D.  
Dades Font Revue des oenologues - octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 22-24
Descriptors Clarificacio de most Most Termovinificacio Flotacio

Títol Constats et reflexions sur la filtration des vins
Autor ROMAT, H.   DESCOUT, J.J.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 51-54
Descriptors Filtracio Vi

Títol Filtration tangentielle: problematique d'achat & essais comparatifs entre membrane organique et membrane ceramique
Autor SIBILLE, P.   FOUR, A.   MARCHAL, P.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 37-39
Descriptors Filtracio tangencial Membrana organica Membrana ceramica

Títol Gestion de la micro-oxygenation et de la fermentation malolactique des vins rouges
Autor PILATTE, E.   CAUCHY-ALVIN, B.   CRACHEREAU, J-C-   GERVAIS, J-P.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 24-28
Descriptors Microoxigenacio Fermentacio malolactica Vi negre

Títol Gomme arabique et turbidite des vins: interet de la gomme Oenogum Microfiltree pour le traitement des vins blancs et roses
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2005 - V: 32- N: 114, Pg: 21-22
Descriptors Goma arabiga Oenogum microfiltree Vi Terbol Vi blanc Vi rosat

Títol Histoire du climat et viticulture
Autor ROCHARD, J.   SRHIYERI, A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 48-51
Descriptors Clima Entorn Historia Viticultura Temperatura

Títol Impact des alcalins chlores sur la teneur en 2,46-trichlorophenol des vins
Autor BONNET, M-L.   VUCHOT, P.   RIOU, C.   VIDAL, S.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 39-42
Descriptors TCA TCF Alcalins clorats Vi Analisi

Títol Interet de la fermentation malolactique sur vins blancs: application sur Sauvignon
Autor CRACHEREAU, J.C.   GERVAIS, J.PH.   PILATTE, E.  
Dades Font Revue des oenologues - Octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 25-28
Descriptors Fermentacio malolactica Vi blanc Sauvignon

Títol L'Elevage avec le bois. Les vins blancs mediterraneens et rhodaniens
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 32-35
Descriptors Fusta Crian?a Operacions postfermentatives Envelliment

Títol Le cuivre en viticulture et en oenologie: etat des lieux. Partie 2/4
Autor VALAT, W.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 17-21
Descriptors Coure Viticultura Enologia Fermentacio Problemes

Títol Le gout beurre du vin - le diacetil
Autor BARTOWSKY, E.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18
Descriptors Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre

Títol Le lien du vin au terroir: complexite du concept de typicite
Autor CADOT, Y.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 9-11
Descriptors Terrer Vi Vinya Tipicitat

Títol Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee
Autor RENOUF, V. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31
Descriptors Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis

Títol Le vin sur l'eau, La Loire
Autor GARRIER, G.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 58-59
Descriptors Historia Vi Aigua Loire Fran?a

Títol Les enzymes: Applications industrielles et analytiques
Autor CHARNOCK, S.J.   McCLEARY, B.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 11-15
Descriptors Enzims Aplicacio industrial Aplicacio analitica Industria alimentaria Kit d'assaig

Títol Les vins et les jeunes
Autor SAUVETE, M.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 52-55
Descriptors Consum Joves Joventut Marqueting

Títol Maitriser la fermentation malolactique: un moyen efficace pour proteger la qualite et la typicite des vins
Autor ESCOT, S.   SERGENT, D.   PILLET, O.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 19-23
Descriptors Fermentacio malolactica Ferments lactics Qualitat Vi Vinificacio Merlot Llevats Bacteris Inoculacio

Títol Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin
Autor KAHN, N.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36
Descriptors Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida

Títol Mise en place de la methode HACCP a la production primaire
Autor HALLOPEAU, M.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45
Descriptors HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics

Títol Optimisation des etapes prefermentaires des vendanges blanches avec une formulation enzymatique adaptee
Autor FERNANDEZ, O.   BAJARD-SPARROW, C   FAUVEAU, C.   PELLERIN, P.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 29-31
Descriptors Etapes prefermentatives Verema blanca Enzims

Títol Tanins de pepins de raisin: bilan de trois annees d'experimentation
Autor CRESPY, A.   URBAN, N.  
Dades Font Revue des oenologues - Octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: p. 11-14
Descriptors Tanins Vi Raim

Títol Un outil pour la qualification des barriques d'occasion
Autor TIQUET-LAVANDIER, N. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 36-38
Descriptors Barriques Segona ma Qualificacio