Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Preservacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Biodiversite viticole. Quelles actions pour la preserver, comment estimer leur efficacite?
Autor GUENSER, J.   HELDEN, M. van  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: 37- N: 137, Pg: 9-11
Descriptors Biodiversitat Preservacio Explotacio viticola Paisatge

Títol Developments in Dehydration of Foods
Autor BRENNAN, J.G.  
Dades Font European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 29-37
Descriptors Deshidratacio Aliments Preservacio
Localització C 1/80

Títol Diferenciacion ampelografica de cultivares de vid (Vitis vinifera L.) conocidos como "Monastel" en Rioja
Autor MARTINEZ DE TODA, F.   SANCHA, J. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 40-45
Descriptors Ampelografia Vinya Monastrell Preservacio Viticultura

Títol Emballage et industries agroalimentaires
Autor
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - abril 1996 - V: - N: 4, Pg: 294 p.
Descriptors Embalatge Fran?a Industria agroalimentaria Consum Reglament Condicionament Prevencio Reciclatge Preservacio Aliments Permeabilitat Aroma Valvules Collita 1995 Palets Productes lactics Conserves

Títol Font Vella, pionera en el uso de de plastico reciclado en el sector del agua envasada
Autor
Dades Font Vanguardia, La - Julio 2009 - V: - N: , Pg: 53
Descriptors Plastic Reciclatge Aigua envasada Medi ambient Preservacio
Localització C 24/187

Títol Genres-081 a basis for the preservation and utilisation of the vitis genetic resources
Autor DETTWEILLER, E.   THIS, P.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Preservacio Utilitzacio Recursos genetics Viticultura Vitis Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Heterogeneidad genetica del Tempranillo. Necesidad de su preservacion. Estrategias
Autor MARTINEZ DE TODA, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio/Septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 25-31
Descriptors Tempranillo Ull de llebre Heterogeneitat genetica Preservacio Caracteritzacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol La preservacion ambiental y alimentaria, base del desarrollo tecnologico y normativo en la aplicacion de fitosanitarios
Autor PLANAS DE MARTI, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - 1999 - V: - N: 65 Extraordinario, Pg: 57-60
Descriptors Fitosanitaris Maquinaria Medi ambient Preservacio

Títol Optimisation de la preservation aromatique des vins blancs et roses
Autor EHSANI, M.   MOINE, V.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 16-19
Descriptors Preservacio Aroma Aroma del vi Vi blanc Vi negre

Títol Preservation de la qualite de la carotte apres recolte
Autor CRESPO, P.   BAUMGARTNER, D.   KAGI, A.   [et al.]  
Dades Font Revue suisse de viticulture, arboriculture, horticulture ISSN: 0375-1430 - Septembre/Octubre 2007 - V: 39- N: 5, Pg: 327-331
Descriptors Pastanaga Preservacio Preservacio d'aliments Qualitat Fongs

Títol Preservation des ressources genetiques de la vigne et diversite des aromes
Autor VAN LEEUWEN, C.   ROBY, J.P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 13-16
Descriptors Vinya Preservacio Conservacio Recursos genetics Seleccio clonal

Títol Preserver les aromes frites du vin: nouveaux enjeux dans la gestion de la fermentation malolactique
Autor PILLET, O.   DESSUP, E.   REMOND, E.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 17-19
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Aroma Amines biogenes Preservacio

Títol The preservation of wine in its definition, Why is the International Organisation for the Vine and Wine (OIV) necessary?
Autor WITTKOWSKI, R.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 423-436
Descriptors OIV Vi Preservacio

Títol Une levure inactivee specifique pour la preservation des aromes et de la couleur & l'amelioration du volume en bouche
Autor ORTIZ JULIEN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 9-12
Descriptors Llevats Llevats inactius Volum en boca Millora Aroma Color Preservacio Vinificacio

Títol Variedades de vid minoritarias blancas de la D. O. Ca. Rioja
Autor MARTINEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Semana vitinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3274, Pg: 1990-1998
Descriptors Varietats de vinya Rioja DOQ Varietats blanques Vi blanc Preservacio Recursos genetics Material vegetal Varietats minoritaries Treball d'experimentacio Logro?o Logronyo 2001 2002 Tempranillo