Registres trobats: 17
Títol | Biodiversite viticole. Quelles actions pour la preserver, comment estimer leur efficacite? |
Autor | GUENSER, J. HELDEN, M. van |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: 37- N: 137, Pg: 9-11 |
Descriptors | Biodiversitat Preservacio Explotacio viticola Paisatge |
Títol | Developments in Dehydration of Foods |
Autor | BRENNAN, J.G. |
Dades Font | European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 29-37 |
Descriptors | Deshidratacio Aliments Preservacio |
Localització | C 1/80 |
Títol | Diferenciacion ampelografica de cultivares de vid (Vitis vinifera L.) conocidos como "Monastel" en Rioja |
Autor | MARTINEZ DE TODA, F. SANCHA, J. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 40-45 |
Descriptors | Ampelografia Vinya Monastrell Preservacio Viticultura |
Títol | Emballage et industries agroalimentaires |
Autor | |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - abril 1996 - V: - N: 4, Pg: 294 p. |
Descriptors | Embalatge Fran?a Industria agroalimentaria Consum Reglament Condicionament Prevencio Reciclatge Preservacio Aliments Permeabilitat Aroma Valvules Collita 1995 Palets Productes lactics Conserves |
Títol | Font Vella, pionera en el uso de de plastico reciclado en el sector del agua envasada |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - Julio 2009 - V: - N: , Pg: 53 |
Descriptors | Plastic Reciclatge Aigua envasada Medi ambient Preservacio |
Localització | C 24/187 |
Títol | Genres-081 a basis for the preservation and utilisation of the vitis genetic resources |
Autor | DETTWEILLER, E. THIS, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Preservacio Utilitzacio Recursos genetics Viticultura Vitis Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Heterogeneidad genetica del Tempranillo. Necesidad de su preservacion. Estrategias |
Autor | MARTINEZ DE TODA, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio/Septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 25-31 |
Descriptors | Tempranillo Ull de llebre Heterogeneitat genetica Preservacio Caracteritzacio |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL RIUS, R. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL I RIUS, R. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
Títol | La preservacion ambiental y alimentaria, base del desarrollo tecnologico y normativo en la aplicacion de fitosanitarios |
Autor | PLANAS DE MARTI, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - 1999 - V: - N: 65 Extraordinario, Pg: 57-60 |
Descriptors | Fitosanitaris Maquinaria Medi ambient Preservacio |
Títol | Optimisation de la preservation aromatique des vins blancs et roses |
Autor | EHSANI, M. MOINE, V. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 16-19 |
Descriptors | Preservacio Aroma Aroma del vi Vi blanc Vi negre |
Títol | Preservation de la qualite de la carotte apres recolte |
Autor | CRESPO, P. BAUMGARTNER, D. KAGI, A. [et al.] |
Dades Font | Revue suisse de viticulture, arboriculture, horticulture ISSN: 0375-1430 - Septembre/Octubre 2007 - V: 39- N: 5, Pg: 327-331 |
Descriptors | Pastanaga Preservacio Preservacio d'aliments Qualitat Fongs |
Títol | Preservation des ressources genetiques de la vigne et diversite des aromes |
Autor | VAN LEEUWEN, C. ROBY, J.P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 13-16 |
Descriptors | Vinya Preservacio Conservacio Recursos genetics Seleccio clonal |
Títol | Preserver les aromes frites du vin: nouveaux enjeux dans la gestion de la fermentation malolactique |
Autor | PILLET, O. DESSUP, E. REMOND, E. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 17-19 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Aroma Amines biogenes Preservacio |
Títol | The preservation of wine in its definition, Why is the International Organisation for the Vine and Wine (OIV) necessary? |
Autor | WITTKOWSKI, R. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 423-436 |
Descriptors | OIV Vi Preservacio |
Títol | Une levure inactivee specifique pour la preservation des aromes et de la couleur & l'amelioration du volume en bouche |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 9-12 |
Descriptors | Llevats Llevats inactius Volum en boca Millora Aroma Color Preservacio Vinificacio |
Títol | Variedades de vid minoritarias blancas de la D. O. Ca. Rioja |
Autor | MARTINEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Semana vitinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3274, Pg: 1990-1998 |
Descriptors | Varietats de vinya Rioja DOQ Varietats blanques Vi blanc Preservacio Recursos genetics Material vegetal Varietats minoritaries Treball d'experimentacio Logro?o Logronyo 2001 2002 Tempranillo |