Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Perfiles

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Antocianos de variedades tintas cultivadas en la Mancha: Perfiles varietales caracteristicos de la uva y de los vinos monovarietales, y evolucion durante la maduracion de la baya
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 127-139
Descriptors Antocians Cabernet sauvignon Cencibel Diferenciacio varietal Garnatxa Garnatxa tintorera Maduresa fenolica Merlot Syrah Raim negre Vi negre Baia Garnacha Garnacha tintorera

Títol Diferenciacion entre los cultivares Albarin Blanco y Blanco Lexitimo por sus perfiles fenologicos en HPLC-DAD
Autor MASA, A.   VILANOVA, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Alarin blanco HPLC Compostos fenolics
Localització 663.2 (063) Con

Títol Identificacion de las diferencias clave en los perfiles aromaticos. Analisis AEDA de cuatro vinos tintos crianza de la zona noroeste de Espa?a
Autor AZNAR, M. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3102, Pg: 166-170
Descriptors Perfil aromatic Vi negre Crian?a

Títol Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo
Autor CULLERE, L.   LAPE?A, A.C.   ASTRAIN, J.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242
Descriptors Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa
Localització 663.2 JOR

Títol Proteomica en la industria agroalimentaria: identificacion de perfiles proteicos y biomarcadores mediante SELDI-TOF-MS
Autor MACH, N.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 415, Pg: 91-98
Descriptors Industria agroalimentaria Proteomics Electroforesi bidimensional

Títol Series odorantes como herramientas analiticas para comparar los perfiles aromaticos de vinos tipo Sherry obtenidos por diferentes procesos de crianza
Autor ZEA, L. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 54-58
Descriptors Odorants Perfil aromatic Sherry Crian?a Analisi

Títol Un vino para todos los sentidos
Autor
Dades Font Perfiles - Noviembre 2002 - V: - N: 181, Pg: 1pp
Descriptors Vi Braille Llenguatge de signes Etiquetatge Vi de Toro Premsa Etiqueta Invidents
Localització C 18/102