Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
No saccharomyces

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Busqueda de actividad b-glucosidasica a en levaduras vinicas no saccharomyces
Autor AREVALO, M.   CHACON, M.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 32-35
Descriptors Beta-glucosidasica Llevats vinics No saccharomyces

Títol Efecto de diferentes antifungicos comerciales frente a levaduras tipo no-Saccharomyces aisladas durante la fermentacion alcoholica de mosto de uva
Autor GALLEGO, A.R.   GONZALEZ, J.A.   GALLARDO, C.S.   ARAUJO, A.B.   RODRIGUEZ, L.A.  
Dades Font Alimetaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 159-162
Descriptors No saccharomyces Antifungics Efecte inhibitori Ribeira Sacra Ourensana Llevats Fermentacio alcoholica Most de ra?m

Títol Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque
Autor GROBSON, P.   BRUN, D   MARTIN, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31
Descriptors Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces

Títol Ensemencement sequentiel d'une levure non Saccharomyces et d'une levure Saccharomyces cerevisiae, L'. Vers des nouveaux horizons aromatiques
Autor PILLET, O.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 13-18
Descriptors Llevats No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae 2008 Chardonnay

Títol Exaltacion de las propiedades aromaticas del mosto mediante eluso de especies de levadura no-Saccharomyces y Saccharomyces
Autor LANGUETI, P. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 40-43
Descriptors Most Saccharomyces No saccharomyces Llevats Aroma Propietats aromatiques

Títol Fernentacion controlada mediante inoculacion secuencial de una levadura No-saccharamyces cerevisiae, una herramienta innovadora para el enologo
Autor RAYNAL, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 83-92
Descriptors Fermentacio No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii Inoculacio sequencial

Títol Influencia de las poblaciones de levaduras autoctonas Saccharomyces y no-Saccharomyces en el aroma del vino albari?o
Autor LEMA COSTAS, C.   GARCIA-JARES, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 66, Pg: 52-64
Descriptors Albarinyo Aroma No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Llevats Influencia Albari?o

Títol Inoculacion de Hansenula anomala y Sacch. cerevisiae en mostos Macabeo
Autor IZQUIERDO C?AS, P.M.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2012 - V: - N: 3387, Pg: 1846-1851
Descriptors Inoculacio sequencial Hansenula anomala Most Macabeu Saccharomyces cerevisiae No saccharomyces Vi blanc

Títol Les levures non-conventionnelles. Plus de complexite aromatique
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 381, Pg: 46-48
Descriptors Llevats Aroma No saccharomyces

Títol Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique
Autor ZOTT, K.   LONVAUD-FUNEL, A.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12
Descriptors Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre

Títol Levures. Une selection de plus en plus pointue
Autor E.T.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2011 - V: - N: 372, Pg: 51-55
Descriptors Investigacio vitivinicola Llevats Fermentacio No saccharomyces Microseleccio Tecniques de seleccio Nutricio Rehidratacio

Títol Oenological properties of non-Saccharomyces yeasts associated with wine-making
Autor CIANI, M.   MACCARELLI, F.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 0959-3993 VOL 14 - 1998 - V: - N: , Pg: 199-203
Descriptors No saccharomyces Llevats Propietats enologiques Vinificacio
Localització C 14/38

Títol Secondary products formation as a tool for discriminating non-Saccharomyces wine strains
Autor ROMANO, P.   SUZZI, G.   DOMIZIO, P.   FATICHENTI, F.  
Dades Font Antonie Van Leeuwenhoek ISSN: 0003-6072 VOL 71 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 239-242
Descriptors No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vi Productes secundaris
Localització C 13/67

Títol Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making
Autor FERNANDEZ, M.;   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36
Descriptors No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR
Localització C 16/9

Títol Valorisation aromatique des mouts par l'utilisation sequentielle de levure d'especes non-Saccharomyces et Saccharomyces
Autor LANGUET, P. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 31-33
Descriptors Aroma Most Llevats No saccharomyces Saccharomyces