Registres trobats: 15
Títol | Busqueda de actividad b-glucosidasica a en levaduras vinicas no saccharomyces |
Autor | AREVALO, M. CHACON, M. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 32-35 |
Descriptors | Beta-glucosidasica Llevats vinics No saccharomyces |
Títol | Efecto de diferentes antifungicos comerciales frente a levaduras tipo no-Saccharomyces aisladas durante la fermentacion alcoholica de mosto de uva |
Autor | GALLEGO, A.R. GONZALEZ, J.A. GALLARDO, C.S. ARAUJO, A.B. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimetaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 159-162 |
Descriptors | No saccharomyces Antifungics Efecte inhibitori Ribeira Sacra Ourensana Llevats Fermentacio alcoholica Most de ra?m |
Títol | Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque |
Autor | GROBSON, P. BRUN, D MARTIN, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31 |
Descriptors | Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces |
Títol | Ensemencement sequentiel d'une levure non Saccharomyces et d'une levure Saccharomyces cerevisiae, L'. Vers des nouveaux horizons aromatiques |
Autor | PILLET, O. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 13-18 |
Descriptors | Llevats No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae 2008 Chardonnay |
Títol | Exaltacion de las propiedades aromaticas del mosto mediante eluso de especies de levadura no-Saccharomyces y Saccharomyces |
Autor | LANGUETI, P. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 40-43 |
Descriptors | Most Saccharomyces No saccharomyces Llevats Aroma Propietats aromatiques |
Títol | Fernentacion controlada mediante inoculacion secuencial de una levadura No-saccharamyces cerevisiae, una herramienta innovadora para el enologo |
Autor | RAYNAL, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 83-92 |
Descriptors | Fermentacio No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii Inoculacio sequencial |
Títol | Influencia de las poblaciones de levaduras autoctonas Saccharomyces y no-Saccharomyces en el aroma del vino albari?o |
Autor | LEMA COSTAS, C. GARCIA-JARES, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 66, Pg: 52-64 |
Descriptors | Albarinyo Aroma No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Llevats Influencia Albari?o |
Títol | Inoculacion de Hansenula anomala y Sacch. cerevisiae en mostos Macabeo |
Autor | IZQUIERDO C?AS, P.M. GARCIA ROMERO, E. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2012 - V: - N: 3387, Pg: 1846-1851 |
Descriptors | Inoculacio sequencial Hansenula anomala Most Macabeu Saccharomyces cerevisiae No saccharomyces Vi blanc |
Títol | Les levures non-conventionnelles. Plus de complexite aromatique |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 381, Pg: 46-48 |
Descriptors | Llevats Aroma No saccharomyces |
Títol | Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique |
Autor | ZOTT, K. LONVAUD-FUNEL, A. MASNEUF-POMAREDE, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12 |
Descriptors | Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre |
Títol | Levures. Une selection de plus en plus pointue |
Autor | E.T. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2011 - V: - N: 372, Pg: 51-55 |
Descriptors | Investigacio vitivinicola Llevats Fermentacio No saccharomyces Microseleccio Tecniques de seleccio Nutricio Rehidratacio |
Títol | Oenological properties of non-Saccharomyces yeasts associated with wine-making |
Autor | CIANI, M. MACCARELLI, F. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 0959-3993 VOL 14 - 1998 - V: - N: , Pg: 199-203 |
Descriptors | No saccharomyces Llevats Propietats enologiques Vinificacio |
Localització | C 14/38 |
Títol | Secondary products formation as a tool for discriminating non-Saccharomyces wine strains |
Autor | ROMANO, P. SUZZI, G. DOMIZIO, P. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Antonie Van Leeuwenhoek ISSN: 0003-6072 VOL 71 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 239-242 |
Descriptors | No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vi Productes secundaris |
Localització | C 13/67 |
Títol | Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making |
Autor | FERNANDEZ, M.; UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR |
Localització | C 16/9 |
Títol | Valorisation aromatique des mouts par l'utilisation sequentielle de levure d'especes non-Saccharomyces et Saccharomyces |
Autor | LANGUET, P. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 31-33 |
Descriptors | Aroma Most Llevats No saccharomyces Saccharomyces |