Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NAVASCUES, e.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 22


Títol Analisis estadistico de una encuesta realizada a usuarios de tapones de corcho en bodegas
Autor PALACIOS, A. T.   SUAREZ, J. A.   JUDEZ, L.   ANDRES, R. de   NAVASCUES, E.   GONZALEZ, J. R.  
Dades Font Cahier scientifique - abril 1997 - V: - N: 1, Pg: 1-16 (135-150)
Descriptors Analisi estadistica Cellers Tap de suro Estadistiques

Títol Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica (III) Tecnicas de produccion de frio
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 33-38
Descriptors Fred Enginyeria del fred Aplicacio Industria enologica Enologia Produccio de fred Temperatura de fermentacio Estabilitzacio tartarica

Títol Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega.
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29
Descriptors Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica

Títol Biosintesis de cloroanisoles y clorofenoles por Penicillium ssp. a partir de detergentes clorados en Bodega
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.   GARCIA VALLEJO, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 167-174
Descriptors Biosintesi Cloroanisols Clorofenols Penicillium spp. Detergents clorats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Control biologico de la fermentacion malolactica
Autor PALACIOS, A.   NAVASCUES, E.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   FUSTER, A.   KRIEGER, S.   O.JULIEN, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 45-53
Descriptors Bacteris Qualitat Fermentacio malolactica Mercat Control biologic

Títol Deteccion de Brettanomyces ssp, en vinos de crianza en barrica
Autor NAVASCUES, E.   RASINES, G.   CALDERON, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 304-306
Descriptors Brettanomyces spp. Vi Crian?a Barrica Botes
Localització 663.2 JOR

Títol Elaboracion de vinos tintos de crianza: impacto de nuevas preparaciones enzimaticas sobre la variedad Cabernet Sauvignon y Tempranillo
Autor GUERRAND, D.   ALOISIO, s.   PALACIOS A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   NAVASCUES, e.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 45-50
Descriptors Activitats secundaries Color Extraccio Pectines Vi negre Crian?a Cabernet sauvignon Tempranillo Ull de llebre

Títol Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64
Descriptors Color Estabilitzacio Precipitacio Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" I. Caracterizacion quimica y microbiologica de mostos (1?parte)
Autor CALDERON, F.   VILA, J.   NAVASCUES, E.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J. M.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 56-66
Descriptors Analisi quimica Fermentacio Llevats Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65
Descriptors Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols

Títol Estudio de implantacion de bacteria seleccionada y seguimiento de la fermentacion malolactica-vendimia 2001
Autor PALACIOS GARCIA, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   NAVASCUES, E.   TORREALBA, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 255-264
Descriptors Implantacio Bacteris seleccionats Fermentacio malolactica
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio de la viabilidad de los cultivos iniciadores en depositos de fermentacion inoculados mediante pie de cuba
Autor BARRAJON, N.   MARTIN de VIDALES, R.   NAVASCUES, E.   BRIONES, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 122-123
Descriptors Saccharomyces Vinificacio Llevats
Localització 663.2 (063) Con

Títol Gustos y olores a moho o a tapon. Analisis microbiologico de vinos y corchos
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   VILA, F.   CALLEJO, M.J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 457-461
Descriptors Gust de suro Analisi microbiologica Vi Suro Defectes del vi Olor a floridura Floridura
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, R.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163
Descriptors Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi

Títol Importancia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica
Autor PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   NAVASCUES, E.   RODRIGUEZ, P.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 18-20
Descriptors Micronutrients Zinc Magnesi Coure Potassi Biotina Tiamina Fermentacio alcoholica Most

Títol Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242
Descriptors Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica de levaduras tipo Saccharomices cerevisiae CEG
Autor PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   NAVASCUES, E.   RODRIGUEZ, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2912, Pg: 1830-1836
Descriptors Micronutrients Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Llevats Mineral Vitamina Compostos volatils

Títol Inoculacion de levaduras secas activas mediante siembra directa: Estudio de su implantacion
Autor BAJARRON, N.   ALONSO, S.   NAVASCUES, E.   BRIONES, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 47-48
Descriptors Llevats Saccharomyces Vinificacio Vins de qualitat Sembra directa
Localització 663.2 (063) Con

Títol Levadura riojana seleccionada para acentuar la expresion polifenolica y mejorar la estabilidad de color. Cepa CT007
Autor BUSTAMANTE, M.   GONZALEZ, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 16-18
Descriptors Llevat Soca Rioja Polifenols Color del vi Proces de seleccio Vi negre Vinya

Títol Manoproteinas: utilizacion de enzimas para mejorar las sensaciones en boca del vino
Autor NAVASCUES, E.   PALACIOS, A.T.   DULAU, L.   IZQUIERDO-TORRES,B.   LARREAL, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 219-228
Descriptors Mannoproteines Enzims Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Metodo de deteccion directa de Bettanomyces ssp en vinos de crianza en barrica
Autor NAVASCUES, E.   RASINES, G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 24-26
Descriptors Brettanomyces ssp Deteccio Vi Crian?a Barrica Vi de crian?a Llevats

Títol Variabilidad en las necesidades de oxigeno y nitrogeno asimilabre en funcion de las cepas de levaduras enologicas
Autor JULIEN, A.   ROUSTAN, J.L.   DULAU, L.   SABLAYROLLES, J.M.   PALACIOS, A.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 39-42
Descriptors Fermentacio Llevats Nitrogen Oxigen