Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Frontiers of flavor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Analysis of flavonols in wines by HPLC
Autor REVILLA, E.   ALONSO, E.   ESTRELLA, M.I.  
Dades Font Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725
Descriptors Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods
Autor VERNIN, G.   BONIFACE, C.   METZGER, J.   FRAISSE, D.   DOAN, D.   ALAMERCERY, S.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685
Descriptors Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Studies on terpene compounds in wines
Autor RAPP, A.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813
Descriptors Terpens Vi
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798
Descriptors Terpens Ra?m Suc de ra?m
Localització 663.253.5:543 INT