Registres trobats: 4
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods |
Autor | VERNIN, G. BONIFACE, C. METZGER, J. FRAISSE, D. DOAN, D. ALAMERCERY, S. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685 |
Descriptors | Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Studies on terpene compounds in wines |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813 |
Descriptors | Terpens Vi |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798 |
Descriptors | Terpens Ra?m Suc de ra?m |
Localització | 663.253.5:543 INT |