Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
E

Resultat de la cerca

Registres trobats: 221


Títol 10e SITEVI causerie technique : les differents modes de pressurage en vinification en roe et en blanc
Autor VANNOBEL, M... [et al.]  
Dades Font Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 104 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 247-254
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vinificacio Premsatge Premsa continua Premsa de bandes Premsa d'impulsio Premsa discontinua Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa mecanica Premsa pneumatica Premsa hidraulica Xampany Champagne
Localització C 2/55

Títol A situacion actual e de futuro dun vi?o novo: a denominacion de orixe Rias Baixas
Autor VAZQUEZ RODRIGUEZ, P.   GAYO LOPEZ, A.   LOPEZ CABARCOS, M?.A.  
Dades Font Revista Galega de Economia ISSN: 1132-2799 - 2001 - V: 10- N: 2, Pg: 93-1006
Descriptors Rias Baixas DO Vi Qualitat Estrategies de mercat Mercat
Localització C 16/39

Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Actividad antioxidante de la cerveza: estudio in vitro e in vivo
Autor GONZALEZ, M.L. et al.  
Dades Font Cerveza y Salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD- N: , Pg:
Descriptors Antioxidant Cervesa In vitro In vivo
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Advances in understanding stilbene (resveratrol, E-viniferin) grapevine relationships
Autor FREGONI, C.   BAVARESCO, L.   CANTU, E.   PETEGOLLI, D.   VIZZON, D.   CHIUSA, G.   TREVISAN, M.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 467-477
Descriptors Botrytis cinerea Elements minerals Fitoalexins Vitis spp. Malalties de la vinya Resveratrol
Localització 634.814 SYM

Títol Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en corcho
Autor BERBEGAL, M. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 64-67
Descriptors Fongs Aillament Idetificacio Taca groga Suro

Títol Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en el corcho
Autor BERBEGAL, M.   ARMENGOL, J.   GARCIA-JIMENEZ, J.   ROSELLO, J.   MATAS, C.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 52-58
Descriptors Tricloroanisol Penicillium Trichoderma Gust de suro Fongs

Títol Alcool e malattie cardiovascolari
Autor AVOGARO, P.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 51-54
Descriptors Alcohol Malalties cardiovasculars Salut
Localització 663.2 Sim

Títol Alimentos funcionales. Un mercado al alza que meuve en el mundo cercad e 100.000 millones de euros anuales
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2013 - V: 5- N: , Pg: 48-50
Descriptors Aliments funcionals Consum Habits de consum Salut

Títol Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat
Autor MAS, A.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24
Descriptors Caves Freixenet Cava Vi escumos
Localització C 24/230

Títol Alternativas e implicaciones medioambientales de la gestion de residuos en la industria carnica
Autor LACA, A.   LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 92-100
Descriptors Medi ambient Residus Industria carnica Gestio de residus

Títol Alternativas tecnologicas para la estabilizacion tartarica de vinos de jerez: tratamiento por frio, electrodialisis e intercambio protonico
Autor GOMEZ BENITEZ, J.   PALACIOS MCIAS CARO PINA, V.M.   PEREZ RODRIGUEZ, I y L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and Practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estabilitzacio tartarica Vi Xeres Tractament per fred Electrodialisi Intercanvi protonic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini
Autor MANCINI, P   ROMANI, A   BALDI, A   MULINACCI, N   VINCIERI, F, F  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597
Descriptors Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC
Localització C 15/84

Títol Aplicacion de gases tecnicos e industriales en la enologia
Autor LAORGA SANCHEZ, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 41-42
Descriptors Enologia Vinicultura Gas

Títol Apolo contra Dionisios: Vino e imagen publica en la lucha por el poder entre Antonio y Octavio
Autor OTERO ALVARADO, M?T   VERDUGO SANTOS, J.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 505-522
Descriptors Vi Imatge Dionisi Apol?lo
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Aspetti biologici ed epidemiiologici di Botrytis cinerea e criteri di protezione antibotritica in viticoltura
Autor BISIACH, M.   MINERVINI, G.   ZERBETTO, F.   VERCESI,A  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1982 - V: - N: 12, Pg: 39-46
Descriptors Botrytis cinerea Malalties de la vinya Antibotritic Vi Raim Lluita preventiva Prevencio Botritis Podridura grisa
Localització C 3/167

Títol Assemblee des Regions Europeennes Viticoles (A.R.E.V.); vers une nouvelle approache des consommateurs
Autor MUSSOTTE, H,  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 119-126
Descriptors Regions europees viticoles Consumidor Consum Europa Regions viticoles
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Aumenta un 11 la superficie mundial de los cultivos transgenicos. Con Portugal, Francia, Republica Checa e Iran, son ya 21 los paises que cultivan OGMs
Autor MARTINEZ, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2006 - V: XIII- N: 224, Pg: 16-17
Descriptors Cultiu transgenic Estadistiques Productes

Títol Bilancio energetico, bilancio radiativo e flussi di carbonio in un vigneto ad uva da tavola allevato a tendone
Autor ROSSI, F. et al.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 177-199
Descriptors Balan? energetic Balan? radiactiu Flux de carboni Vinya Raim de taula

Títol Biocombustibles y sus mezclas: ventajas e inconvenientes, Los
Autor CATALAN MOGORRON, H.   GONZALEZ GRONBER, S.   LAPICA VALERO, J.  
Dades Font Agricultura: revisat agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2008 - V: LXXVIII- N: 913, Pg: 908-915
Descriptors Maquinaria agricola Obtencio Biocombustible Biodiesel Bioetanol Produccio Avantatges Inconvenients Fabricacio

Títol Biodiversita fenotipica di lieviti isolati da mosti e vini siciliani
Autor GIUDICI, P.   RESTUCCIA, C.   RANDAZZO, C.   MELIA, V.   CORTE, V.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - juny 1997 - V: - N: 149, Pg: 252-259
Descriptors Llevats Biodiversitat fenotipica Most Vi

Títol Biofiltro anaerobio para el tratamiento de las aguas residuales. En fabricas de cerveza e industrias de alimentacion y bebidas
Autor VOGEL, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 69-74
Descriptors Biofiltre anaerobi Aigues residuals

Títol Bodegas C.V.N.E.
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - diciembre 2001 - V: - N: Especial: bodegas centenarias, Pg: 72
Descriptors Bodegas C.V.N.E. Cellers Historia Espanya

Títol Caratteristiche chimiche ed aromatiche di vini secchi prodotti con moscato bianco e giallo di chambave e con moscato bianco di canelli
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 3-11
Descriptors Caracteristiques quimiques Caracteristiques aromatiques Vi Most blanc Canyella
Localització C 20/2

Títol Caratteristiche del mosto e del vino Cabernet prodotto nella zona dei colli bolognesi
Autor ZIRONI, R. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IV- N: 10, Pg: 39-46
Descriptors Most Vi Cabernet Bolonya Caracteristiques
Localització C 20/86

Títol Caratteristiche della bacca: elementi costitutivi e loro evoluzione nella maturazione; indice di maturita
Autor FREGONI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1983 - V: - N: 5, Pg: 11-14
Descriptors Maduracio Raim Baia
Localització C 18/18

Títol Caratteristiche tecniche e affidabilita dei turaccioli di sughero agglomerato
Autor LODOVICHI, L.   CHITI, F.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 353-357
Descriptors Sucre aglomerat Caracteristiques tecniques
Localització 663.2 Sim

Títol Caratterizzazione del vino D.O.C. Soave Classico mediante determinazione di componenti dell?aroma e applicazione del metodo chemometrico Simca
Autor MORET, I. et al.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 254-262
Descriptors Vi Soave Classico DOQ Determinacio Aroma Metode simca
Localització C 19/108

Títol Cepas comerciales de bacterias lacticas para la induccion de la fermentacion malolactica en vinos tintos Cencibel: eficiencia, implantacion e influencia sobre la calidad
Autor IZQUIERDO, P.M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2005 - V: Especial Jornadas Alimentacion y Salud- N: 368, Pg: 94-100
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio malolactica Vi negre Cencibel Qualitat

Títol Choisir la grande distribution e connaisance de cause
Autor DARIOL, D.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 1757-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 59-50
Descriptors Preu de venda Distribucio Marqueting Fran?a Mercat Gestio comercial Comercialitzacio

Títol Comparacion de resultados del olivar convencional, ecologico e integrado. Resultados economicos, tecnicos, sociales y ambientales
Autor PARRA LOPEZ, C.   CALATRAVA REQUENA, J.   HARO GIMENEZ, T. de  
Dades Font Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2007 - V: LXXVI- N: 902, Pg: 878-884
Descriptors Oliver Olivera Oli d'oliva Olivicultura Olivicultura sostenible Olivicultura tradicional Comparacio Avaluacio funcional Avaluacio economica

Títol Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon
Autor VENTANAS BARROSO, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59
Descriptors Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat
Localització C 15/130

Títol Composti volatili delle uve Greco e Mantonico e dei vini da esse derivati
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - Luglio-Agosto 1986 - V: XIII- N: 7-8, Pg: 49-54
Descriptors Compostos volatils Greco Mantonico Vi Derivats Raim
Localització C 20/18

Títol Compuestos aromaticos de un vino por acoplamiento D.G.-E.M. "sniffing"
Autor FLAQUE, E.   DARRIET, P.   FERNANDEZ, E.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juliol-agost 1995 - V: - N: , Pg: 81-84
Descriptors Olfactometria Llindar de percepcio Aroma
Localització C 10/61

Títol Condizionamento genetico e colturale dello sviluppo dei germogli di vite
Autor SCIENZA, A.   VALENTI, L.   MACCARRONE,G.   ROMANO, F.   VILLA, P.  
Dades Font Comptes rendu du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 23-28
Descriptors Condicionament genetic Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Confronto fra 5 sistemi de allevamiento della vite in Calabria. Influenza sugli aspetti vegeto-produttivi e qualitativi dell produzione
Autor RUSSO, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 81-84
Descriptors Vinya Calabria Creixement vegetatiu Produccio Qualitat de la produccio Italia
Localització 634.814 SIM

Títol Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato
Autor MAZZA, G.   UBIGLI, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35
Descriptors Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa

Títol Consumo moderado de cerveza. Estudio nutricional e inmunologico en humanos y en animales de experimentacion
Autor ESPERANZA DIAZ, L. et al.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa Consum Nutricio Estudi immunologic Animals Persones
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa
Autor VINYEGRA, Milagros  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21
Descriptors Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats

Títol Contribuciones al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa : acido sulfhidrico
Autor VINYEGRA, Milagros  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 45-53
Descriptors Fermentacio Vi Vinificacio Rioja Acid sulfhidric Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E.
Autor RUIZ, M.  
Dades Font - juliol 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha
Localització (043) RUIZ FERNANDEZ

Títol Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO
Autor DURAN, E.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398
Descriptors Acetificacio Vinagre Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Control, vigilancia e inspeccion sanitaria en establecimientos alimentarios: edulcorantes naturales, condimentos, especias y alimentos estimulantes
Autor FRANCO VARGAS, E.   MARTINEZ EMBID, J.   TREVI?O ACU?A, A.   INGELMO SETIEN, M?   QUINTAS HERRERO, E.   OBRADORS MELCIOR, J.M.   GUTIERREZ RUIZ, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 03005755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 19 -24
Descriptors Edulcorant natural Especies Control sanitari Inspeccio sanitaria

Títol Correlazione fra pH, potere tampone, stabilizzazione microbiologica e sensazione acida di un vino
Autor DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 27-34
Descriptors pH Estabilitzacio microbiologica Acidesa Vi
Localització C 21/69

Títol Desarrollo de Internet y progresos en materias de e_contenidos
Autor ABELLAN GOMEZ, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 1 de juliol 2005 - V: XII- N: 212, Pg: 23-26
Descriptors Internet Noves tecnologies Medi rural Contingut Institucio publica Informacio

Títol Descrizione e caratterizzazione dei lieviti per la vinificazione in assenza di SO2
Autor ZAMBONELLI, C.   SUZZI, G.   ROMANO, P.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 124-130
Descriptors Llevats Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització 663.2 Sim

Títol Deteccion e identificacion de Brettanomyces/Dekkera en vinos por tecnicas moleculares
Autor MA?ES LAZARO, R.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 149-150
Descriptors Brettanomyces/Dekkera PCR Vi Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Determinacion de residuos de vinclozolina, procimidona e iprodiona en uva, mosto y vino
Autor GARCIA, J.  
Dades Font VI Cursos Rioja 91 - 1991 - V: - N: , Pg: 141-151
Descriptors Most Plaguicides Vinclozolina Procimidona Iprodiona Salut Residus Raim Vi Vinificacio
Localització 504.641 Cur

Títol Determinazione di basi puriniche e pirimidiniche in fecce di vino e contenuto proteico di queste
Autor CERE, L.   PERCIVALE, F.   TORAZZO, A.  
Dades Font Rassegna Chimica ISSN: 0033-9334 - maig-juny 1983 - V: - N: 3, Pg: 121-125
Descriptors Proteines Vi Posit Sediment Solatge Base purinica Base pirimidinica
Localització C 9/112

Títol Diferenciacion ampelografica e isoenzimatia de una variedad Vitis Vinifera
Autor MARIN EXPOSITO, M.J.   MIGUEL GORDILLO, C.   RODRIGUEZ ARGUETA, A.M.   ARGUETA PRIETO, M.S.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 167-178
Descriptors Diferenciacio ampelografica Diferenciacio isoenzimatica Vitis vinifera Vinya
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Dise?o del APPCC. Dise?o del sistema de analisis de peligros y puntos de control cr?tico (APPCC) e implantacion en bodegas elaboradoras de vinos de crianza. Moixent y Fontanars dels Alforins (Valencia)
Autor CLIMENT, M.D. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4510-4514
Descriptors Qualitat Prevencio de riscos Tra?abilitat APPCC

Títol Domaine de Villemajou. le corbieres du 3e ligne
Autor CASAMAYOR, P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Fevrier 2014 - V: - N: 578, Pg: 44-47
Descriptors Vi frances Regions vitivinicoles Fran?a Sud Enoturisme Vinyater

Títol Dosage de les quantites residuelles d'acide ethylenediaminetetracetique (E.D.T.A.) dans les vins.
Autor MEKHOUZLA, M.N   PANASSIUK, M.A.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 610, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Acid etilenediaminetetracetic Determinacio Residus
Localització FV 610

Títol E-commerce de vinos
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3250, Pg: 140-143
Descriptors Comer? Comer? electronic Vi Estudi

Títol E2D-ROPS, un arco de seguridad delantero autodesplegable, rapido y seguro
Autor ARANA NAVARRO, I.   BALLESTEROS EGUES, T.   ALFARO LOPEZ, J.R.  
Dades Font Maq Maquinaria Agricola Suplemento de mecanizacion agraria de Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Abril 2013 - V: A?o XX- N: 361, Pg: 30-34
Descriptors Tractor agricola Tractor Caracteristiques tecniques Seguretat Seguretat en el treball

Títol Efecto de la presencia de Vinclozolina e Iprodiona sobre las poblaciones levaduriformes (IV)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 54-61
Descriptors Llevats Efectes Residus Productes fitosanitaris Fungicides Vi Control de qualitat Iprodiona Vinclozolina Vinificacio Analisi

Títol Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii
Autor ALBERTO, M.R.   FARIAS, M.E.   MARCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275
Descriptors Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii
Localització 663.2 JOR

Títol Effetti dell'umidita relativa e del regime radiativo sull'attivita fotosintetica di ibridi del genere vitis sottoposti a stres idrico
Autor IACONO, F.   ZAMBONI, M.   TARDAGUILA, J.   SCIENZA, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 291-264
Descriptors Humitat relativa Activitat fotosintetica Hibrids Vitis
Localització 634.814 SIM

Títol Effetti della pacciamatura con compost sullo stato vegeto-produttivo e nutrizionale della vite
Autor ZORZI, G.   PINAMONTI, F.   GASPERI, F.   STRINGARI, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 245-248
Descriptors Nutricio Creixement vegetatiu Produccio Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Effetto della concimazione sui contenuti di composti azotati nei mosti e di composti volatili di fermentazione nei vini (cv. Pinot b.)
Autor GIORGESSI, F.   FLAMINI, R.   BARUZZINI, L.   DALLA VEDOVA, A.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 3-24
Descriptors Most Vi Compostos volatils Fermentacio Metode d'analisi

Títol Effetto di una defogliazione accidentale tardiva sulla concentrazione di amido e azoto in tralci di vite cv Nebbiolo con differente nutrizine azotata
Autor GANGEMI, L.   SOZZANI, F.   FERRANDINO, A.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 233-245
Descriptors Espampolament accidental tarda Espampolament Concentracio Mido Nebbiolo Nutricio

Títol Eficacia del tratamiento antibotritico con Switch en uvas de la variedad Mencia e influencia sobre la fermentacion alcoholica y la calidad de los vinos obtenidos
Autor BLANCO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 43-47
Descriptors Switch Mencia Fermentacio alcoholica Qualitat del vi Malalties de la vinya Fongs Tractament antibotritic

Títol El papel de las DOP e IGP en Italia
Autor PANTINI, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2010 - V: - N: 55, Pg: 58-60
Descriptors DOP Indicacio geografica protegida Italia Mercat Economia

Títol Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler)
Autor STEFANO, R. di   UBIGLI, M.   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116
Descriptors Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma
Localització C 3/6

Títol Ensayo de maceracion pelicular e hiperoxigenacion de mostos en Aragon.
Autor FRANCO, E.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 36-39
Descriptors Maceracio pel.licular Hiperoxigenacio Most Arago Vins Raim Aragon

Títol Ensayos de determinacion de volatiles mayoritarios y olioles del vino por cromatografia de gases en columna capilar e inyeccion directa
Autor MU?OZ, D.   PEINADO, R.A.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 369-380
Descriptors Volatils majoritaris Oliols Cromatografia de gasos Columna capil?lar Injeccio directa Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Ensayos en plantaciones de olivar superintensivas e intensivas
Autor PASTOR, M.   VEGA, V.   HIDALGO, J.C.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2005 - V: XII- N: 218, Pg: 30-40
Descriptors Olivera Plantacio Plantacio superintensiva Plantacio intensiva

Títol Entre logros y dificultades. Alemania: los vinyedos del Norte entre tradicion e innovacion
Autor BECKER, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio/Septiembre 1999 - V: - N: 63, Pg: 4-9
Descriptors Alemanya Cultiu Industria vitivinicola Vi de gel Alemania

Títol Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P.
Autor RODRIGUEZ GIRO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92
Descriptors Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora

Títol Envase activo e inteligente
Autor TORRES ZAPATA, C.T. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 56-64
Descriptors Envas actiu Envas intel.ligent Aliments Embalatge Envas

Títol Envases activos e inteligentes para la comercializacion de bebidas
Autor FERNANDEZ ALVAREZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2011 - V: - N: 263, Pg: 58-62
Descriptors Envas actiu Comercialitzacio Begudes Indicadors de temperatura Potenciador d'escuma

Títol Envases activos e inteligentes, el futuro del sector
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 54-58
Descriptors Envas actiu Envas intel?ligent

Títol Espa?a e Italia tiran del vino ecologico en la Union Europea
Autor MURCIA, J. L.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: LXIII- N: 3242, Pg: 3039-3040
Descriptors Espanya Italia Vi ecologic Unio Europea Fran?a Consumidor Alemanya Estats Units d'America

Títol Esperienze sulla rimozione in continuo di sostanze fenoliche e proteiche per filtrazione "Attiva"
Autor MANTOVANI, L.   OTTINA, R.   TORREGGIANI, M.R.  
Dades Font L'Enotecnico - octubre 1989 - V: - N: 10, Pg: 105-111
Descriptors Filtracio activa Substancies fenoliques Substancies proteiques Extraccio en continu
Localització C 10/18

Títol Espressione dei geni biosintetici dei polifenoli nell'acino di vite in relazione alla concentrazione di zuccheri e di aba
Autor RICCOMAGNO, N.   CARRA, A.   SCHUBERT, A.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole et enologique ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internazionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici i studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 67-77
Descriptors Biosintetic Polifenols Sucre Vinya Raim Estres biotic

Títol Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet
Autor BARBA, L. M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio
Localització (043) BARBA ESTADELLA

Títol Estudio comparativo de clarificacion de vinos blancos con levaduras libres e inmovilizadas
Autor BONILLA, F.   ORTEGA, A.F.   LOPEZ TOLEDANO, A.   MAYEN, M.   MERIDA, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 275-286
Descriptors Clarificacio de vi Vi blanc Llevats lliures Llevats immobilitzats Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio de la limitacion del numero de sarmientos y yemas en la poda de invierno de Vitis Vinifera cv. Superior seedless/110-R e influencia del vigor de la planata en cosecha
Autor WEILAND ARDAIZ, C.M.   ALVAREZ MARQUEZ, A.   CANTOS BARRAGAN, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 93-100
Descriptors Poda d'hivern Vitis vinifera
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Etude des propositions de modifications a la methode du recueil (A 21e, 3-12) pur le dosage de glycerol, (faite dans le FV 651 par C. Tercero et O. Sanchez).
Autor OGORODNIK, S. T.   STOUPAKOVA, R. K.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 673, Pg: 2 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Determinacio Glicerol Vi Addicio
Localització FV 673

Títol Evaluacion de la eficacia de detergentes a base de amonio cuaternario frente a cepas de Salmonella y E. coli aisladas de alimentos
Autor GALLARDO, C.S. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 114-122
Descriptors Amoni quaternari Detergent Desinfectant Salmonella E. coli

Títol Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244
Descriptors Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi
Localització C 20/14

Títol Evoluzione della maturazione e previsione della data piu probabile di vendemmia
Autor IACONO, F.   FREGONI, M.   ZAMBONI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1985 - V: - N: 9, Pg: 7-12
Descriptors Maduracio Verema Data verema
Localització C 18/3

Títol Fenologia e maturazione di alcuni vitigni in differenti aree geografiche della Sardegna
Autor DEIDDA, P.   NIEDDU, G.   SPANO, D.   DORIA, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 433-435
Descriptors Fenologia Maduracio Sardenya Arees geografiques
Localització 634.814 SIM

Títol Fertilita del terreno e concimazione della vite
Autor STRABBIOLI, G.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1987 - V: - N: 9, Pg: 31-37
Descriptors Fertilitat Sol Vinya Fertilitzacio
Localització C 18/34

Títol Fertilita del terreno e fattori che la possono condizionare
Autor TESTON, F.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0749 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 37-40
Descriptors Fertilitzacio Sol
Localització C 18/64

Títol Fertirrigacion del olivar, manejo de nutrientes, agua e instalaciones.
Autor GISPERT FOLCH, J.R.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 151, Pg: 17-31
Descriptors Aigua Fertirrigacio Fertilitzant Instal?lacions Olivera

Títol Focalizzazione isoelettrica delle proteine dei mosti e dei vini
Autor MOIO, L.   ADDEO, F.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-57
Descriptors Focalitzacio isoelectrica Proteines Most Vi Vinificacio
Localització C 10/15

Títol Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2
Autor GARDE-CERDAN, T. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61
Descriptors Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae

Títol Fundamentos y metodo de la destilacion. Determinacion experimental del E.L.V.
Autor SUSIAL BADAJOZ, Pedro  
Dades Font Vector Plus ISSN: 1134-5306 - setembre-octubre 1994 - V: - N: 3, Pg: 32-40
Descriptors Destil.lacio Equilibri liquid-vapor Determinacio experimental
Localització C 22/7

Títol Genesi degli odori e sapori anomali dei vini
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 7/8, Pg: 23-30
Descriptors Vi Aroma Gust
Localització C 3/37

Títol Gestion del reigo en vi?edos de vinificacion y optimizacion de los recursos. Requisitos previos que permiten alcanzar las metas propuestas e informacion necesaria
Autor BAEZA, P.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Junio 2009 - V: XVI- N: 291, Pg: 24-27
Descriptors Gestio de l'aigua Superficie viticola Reg Us eficient de l'aigua Estat hidric Estat hidric del sol

Títol Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione
Autor DI STEFANO, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48
Descriptors Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre
Localització C 3/133

Títol Gli alcoli superiori, il metanolo, l?acetato e il lattato di etile, l?acetaldeide e altri composti minori nei vini pugliesi
Autor TAMBORRA, P.   STEFANO, R. di  
Dades Font Annali dell?Instituto Sperimentale per l?Enologia Asti - 1985 - V: XVI- N: 649, Pg: 501-510
Descriptors Metanol Alcohol Acetat Etil Acetaldehid Vi
Localització C 19/72

Títol Gli assorbimenti radicali della vite: meccanismi e fattori influenti
Autor VERCESI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 47-54
Descriptors Absorcio radical Vinya Aigua
Localització C 18/11

Títol I componenti volatili dei vini. In funzione della tecnica di raccolta dell?uva e dei trattamenti sul pigiato
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 29-32
Descriptors Compostos volatils Vi
Localització C 21/22

Títol I contenitori alternativi al vetro per il confezionamento dei vini. Caratterisitche di conservazione e costi a confronto
Autor LORUSSO, S  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Giugno 1985 - V: - N: , Pg: 254-174
Descriptors Alternatives Ampolla Vidre Economia Costos Vi Conservacio Envas Tetra brik Llaunes Plastic
Localització C 15/55

Títol I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio
Autor SOLINAS, M.   DI GIOVACCHINO, L.   MASCOLO, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols
Localització C 9/93

Títol Il diradamento dei grappoli praticato su vitigni di uve bianche e la sua influenza sulla composizione del mosto e del vino
Autor MONTEDORO, G.F.   SERVILI, M.   BEGLIOMINI, A.L.   SCACCIA, M.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 143-146
Descriptors Raim blanc Composicio del vi Composicio del most Verdello Grechetto Trebbiano Drupeggio
Localització 634.814 SIM

Títol Il potassio come fattore di qualita e di affermazione della produzione viticola italiana
Autor BOSELLI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1987 - V: - N: 1-2, Pg: 35-40
Descriptors Potassi Produccio viticola Italia
Localització C 18/37

Títol Il rame e l?enologia
Autor AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 95-98
Descriptors Enologia
Localització C 21/23

Títol Il vino in barrique. Fenomeni di cessione e modificazione nel corso della conservazione.
Autor PIERGIOVANNI, L.   FAVA, P.   VOLONTERIO, G.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 30 - 1988 - V: - N: 5, Pg: 17-28
Descriptors Vi Botes
Localització C 6/84

Títol Implementacion de estrategias de demostracion e innovacion para reducir el uso de fitosanitarios
Autor GIL, E.   DIEZ, A.M.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2014 - V: - N: 977, Pg: 690-692
Descriptors Viticultura Plagues de la vinya Oidi Mildiu Productes fitosanitaris Reduccio d'us Estrategies d'innovacio

Títol Incidencia e identificacion del genero Armillaria sobre la vid en la provincia de Pontevedra (Galicia)
Autor AGUIN CASAL, O.   PINTOS VARELA, C.   ABELLEIRA ARGIBAY, A.   MANSILLA VAZQUEZ, J.P.  
Dades Font Phytoma. La revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Agosto-Septiembre 2001 - V: - N: 131, Pg: 38-44
Descriptors Armillaria mellea Armillaria gallica Armillaria cepistipes Galicia Rias Baixas DO Tecnica PCR-RFLP Vinya Fongs Parasits

Títol Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura
Autor INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87
Descriptors Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred

Títol Influencia de aditivos e ingredientes menores en las propiedades panarias de la harina de trigo
Autor DE LA ROSA, M?.P.   PRIEGO, R.   HUERTA, R.   TOLEDANO, A.M?   MEDINA, L.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 137-146
Descriptors Additius Influencia Panificacio Farina de blat

Títol Influenza dei residui di prodotti pesticidi sulla fermentazione alcolica dei mosti e sulla qualita dei vini
Autor SCHOPFER, J.F.  
Dades Font L?Enotecnico - Dicembre 1985 - V: - N: , Pg: 59-67
Descriptors Residus Pesticides Fermentacio alcoholica Most Vi
Localització C 20/30

Títol Influenza dei residui di prodotti pesticidi sulla fermentazione alcolica dei mosti e sulla qualita dei vini
Autor SHOPFER, J.F  
Dades Font L'Enotecnico - gener 1986 - V: - N: , Pg: 59-67
Descriptors Vi Qualitat Fermentacio alcoholica Residus Pesticides Most
Localització C 7/121

Títol Influenza del portinnesto sul contenuto di potassio, sul PH e sulla concentrazione di acidi organici del mosto della cv. Chardonnay
Autor BOSELLI, M.   VOLPE, B.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 389-392
Descriptors Portaempelt Potassi pH Acid organic Most Chardonnay
Localització 634.814 SIM

Títol Influenza dell tecniche di gestione del suolo sull'attivita vegeto-produttiva della vite e sui parametri qualitativi del mosto
Autor SICHER, L.   DORIGONI, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 99-102
Descriptors Gestio del sol Activitat vegetativa Activitat productiva Parametres qualitatius Most Sol
Localització 634.814 SIM

Títol Influenza dell'ambiente sul livello di potassio e sull'acidita del mosto di alcuni vitigni da spumanti
Autor ZAMBONI, M. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 33-37
Descriptors Potassi Most Acidesa Escumos Ambient
Localització C 18/6

Títol Influenza della carica di gemme sullo sviluppo vegetativo e sull'acidita del mosto di Pinot grigio, Pinot nero e Sauvignon
Autor ZAMBONI, M.   BAVARESCO, L.   IACONO, F.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium internacional de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 437-442
Descriptors Pinot gris Pinot negre Sauvignon Acidesa
Localització 634.814 SIM

Títol Influenza della combinazione d'innesto e della tecnica colturale sull'attivita vegetativa e produttiva di due vitigni
Autor PONCHIA, G.   GIULIVO, C.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 33-38
Descriptors Activitat vegetativa Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Influenza della disposizione dei germogli e della rimozione fogliare sullo sviluppo vegetativo e la forza dei sinks: effeti sulla efficienza fotosintetica in vitis vinifera L cv. Chardonnay
Autor BERTAMINI, M.   IACONO, F.   STEFANINI,M.   SCIENZA, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 57-62
Descriptors Vitis vinifera Chardonnay Fotosintesi
Localització 634.814 SIM

Títol Influenza della nutrizione potassica sulla frequenza e sulle caratteristique biometriche degli stomi di vite
Autor BOSELLI, M.   SCIENZA, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1983 - V: - N: 1-2, Pg: 27-32
Descriptors Nutricio potassica Caracteristiques biometriques Potassi Vinya
Localització C 18/14

Títol Influenza delle tecniche operative, della varieta e del sistema di raccolta sulla composizione della frazione alcolica alifatica e triterpenica dell'olio di oliva
Autor RANALLI, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto Sperimentale per la Elaiotecnica VOL 9 - 1981-83 - V: - N: , Pg: 123-137
Descriptors Oli d'oliva Varietats Collita Alcohol alifatic Alcohol triterpenic
Localització C 5/115

Títol Informe 2004 de comercio exterior de maquinaria destinada a las industrias alimentarias (I). Produccion e importacion.
Autor JIMENEZ, J.M?.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 65-69
Descriptors Comer? exterior Maquinaria 2004 Industria agroalimentaria

Títol Interpretazione degli effetti della gestione del suolo sull'attivita vegeto-produttiva della vite in base alle condizioni di abitabilta e nutrizione del terreno
Autor DORIGONI, A.   SICHER, L.   STRINGARI, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Sol Gestio Nutricio Productivitat de la vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Interpretazione fisiologica degli effetti della disponibilita d'azoto sull'acidita del mosto e sulla qualita del vino intre vigneti del Trentino
Autor PORRO, D.   STEFANNI, M.   FAILLA, O.   BERTAMINI, M.   STRINGARI, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 231-234
Descriptors Nitrogen Efectes Acidesa del most Varietats Trentino
Localització 634.814 SIM

Títol L'Effetto di dosi crescenti di elementi nutritivi sul rendimento quali-quantitativo della vite confronto tra la fertirrigazione e la concimazione manuale
Autor COLAPIETRA, M.  
Dades Font Rivista di viticulture e di enologie ISSN: 0370-7865 - 1987 - V: - N: 6, Pg: 223-247
Descriptors Nutricio Rendiment qualitatiu Rendiment quantitatiu Fertirrigacio
Localització C 18/35

Títol L'acido absorbico nel ciclo di maturazione delle uve Merlot e Raboso piave
Autor GIGLIOTTI, A.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano ISSN: 0370-7865 - 1974 - V: - N: 1, Pg: 3-14
Descriptors Acid absorbic Maduracio Merlot
Localització C 18/66

Títol L'effetto di dosi crescenti di potassio sui constituenti qualitativi dell'uva da tavola e su alcune caratteristiche morfologiche della bacca
Autor COLAPIETRA, M.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 211-216
Descriptors Potassi Raim de taula Qualitat Caracteristiques morfologiques
Localització 634.814 SIM

Títol L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli
Autor CANTARELLI, C.   GIOVANELLI, G.   GALLIZIA, S.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio
Localització C 10/19

Títol L'enherbement naturel maitrise (E.N.M.)
Autor ROZIER, J. P.   DAVID, H.  
Dades Font ISSN: 2-906417-10-6 - - V: - N: , Pg:
Descriptors Enherbament Vinya
Localització C 9/14

Títol L'interazione tra vitigno e ambiente nella qualita delle basi spumanti
Autor SCIENZA, A. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 33-38
Descriptors Most Qualitat Escumos
Localització C 18/32

Títol L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini
Autor STEFANO, R. DI  
Dades Font Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi
Localització C 19/48

Títol LIVERANI. Pompe e macchine enologiche. Cataleg
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Bombes Cataleg
Localització CAT - ENO

Títol La Comercializacion de los softwares del sector vitivinicola y cavista en Francia e Italia
Autor BALTA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 46-50
Descriptors Programari Programa informatic Viticultura Enologia Vinicultura Gestio agraria Fran?a Italia

Títol La OCM del vino: de la propuesta de reforma de 1994 a la e 1998
Autor GOMEZ-LIMON RODRIGUEZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 483-494
Descriptors OCM Reforma 1994 1998
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol La cimatura dei germogli nella vite: fisiologia e riscontri agronomici
Autor PONI, S.   ZAMBONI, M.   BERNIZZONI, F.  
Dades Font Quaderni della Scuola di Specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internazionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 9-36
Descriptors Poda Vinya Botons Fisiologia

Títol La commercializzazione dei vini nell'ottica del confezionamento e della presentazione.
Autor BARATTA, G  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 290-302
Descriptors Vi Comercialitzacio Presentacio Italia
Localització 663.2 Sim

Títol La funzione fisiologica degli elementi minerali nelle piante e nella vite- Impiego di prodotti fogliari nella loro nutrizione
Autor MILLER, G.W.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 21-28
Descriptors Funcio fisiologica Mineral Vinya Nutricio
Localització C 18/10

Títol La gomme arabique en oenologie - 2e partie
Autor ZANARDELLI, P.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2004 - V: 31- N: 110, Pg: 28-31
Descriptors Goma arabiga Enologia Aroma Color

Títol Las denominaciones de origen para los vinos en los E.E.U.U. de America. Definiciones y distinciones
Autor MENDELSON , R.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 237-246
Descriptors Vi Denominacions d'origen EEUU Definicio Distincions Estats Units d'America
Localització 663.21 SYM

Títol Las manoproteinas; origen e interes enologico
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29
Descriptors Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques

Títol Le imprese produttrici di bevande alcoliche. Aspetti economici e finanziari
Autor FROVA, S.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 260-280
Descriptors Industria Alcohol Economia
Localització 663.2 Sim

Títol Los afectados por alergias e intolerancias alimentarias pudieron conocer los productos mas innovadores en SalAIA 2013
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 78-81
Descriptors Afectats Al?lergies alimentaries Intolerancies alimentaries Productes innovadors

Títol Lotta biologica ed integrata per la difesa delle colture agrarie e delle piarete forestali
Autor VICCINELLI, R.  
Dades Font Informatore Fitopatologico ISSN: 0020-0735 - 1992 - V: - N: 6, Pg: 15-18
Descriptors Lluita biologica Proteccio dels vegetals Lluita preventiva Prevencio Lluita integrada Productes fitosanitaris Vinya Malalties de la vinya
Localització C 1/46

Títol Lysine inhibition of Saccharomyces cerevisiae: role of repressible L-lysine e-aminotransferase
Autor THOMAS, K.C.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1994 - V: - N: , Pg: 572-575
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid alfa-oxoadipic Limitacio de nitrogen Lisina
Localització C 14/14

Títol Malvasia castellana: identificacion, distribucion e importancia en Castilla y Leon
Autor ARRANZ, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 71-75
Descriptors Malvasia Castella i Lleo Virus

Títol Maturazione dell'uva: tecnologie di vinificazione e qualita del prodotto finito con riferimento ai vini bianchi
Autor MONTEDORO, G.   BRACARDI, M.   BERTUCCIOLI, M.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 116-123
Descriptors Raim Maduracio Vinificacio Vi blanc
Localització 663.2 Sim

Títol Medida e interpretacion de bajos niveles de oxigeno disuelto en vinos tintos
Autor NEVARES, I.   CARCEL, L.M.   MARTIN, C.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 347-349
Descriptors VI negre Microoxigenacio Fluorescencia
Localització 663.2 (063) Con

Títol Memoria d'estada en practiques a C.V.N.E.
Autor CARRETER DE GRANDA, J.  
Dades Font - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Estada en practiques Enologia Llicenciatura d'enologia C.V.N.E. Rioja Maceracio prefermentativa Neu carbonica
Localització ML - CARRETER DE GRANDA

Títol Methodes d'analyse et d'appreciation des vins. 24e. reunion de la Sous-Commission Conventionnelle.
Autor
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 646, Pg: 962-994
Descriptors Analisi Histamina Vins
Localització C 6/86

Títol Metodo de la U.I.E. para el analisis sensorial de los vinos en los concursos.
Autor Union internatonale des enologues  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - juny 1996 - V: - N: 2599, Pg: 1811-1814
Descriptors Analisi sensorial Vi Metode d'analisi sensorial de la Union Internationale des Oenologues

Títol Metodos cromatograficos para la determinacion de residuos de vinclozolina, procimidona e iprodiona en uva, mosto y vino
Autor GARCIA, J.  
Dades Font VI Cursos Rioja 91 - 1991 - V: - N: , Pg: 131-139
Descriptors Plaguicides Vinclozolina Procimidona Iprodiona Salut Residus Metodes cromatografics
Localització 504.641 Cur

Títol Microbiologie du vin. Compte rendu des travaux de la 10e. reunion du groupe de travail. Paris, 22 mai 1974
Autor
Dades Font - 1974 - V: - N: , Pg: 888-915
Descriptors Vi Microbiologia Pesticides Flora microbiana Bacteris lactics
Localització C 7/86

Títol Modificazione della radiazione solare in ambiente protetto: effeti sull'attivita ecofisiologica e sulla qualita' del frutto in vite ad uva da tavola a bacca nera allevata a tendone
Autor PALMA, L. et al.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 99-125
Descriptors Radiacio solar Ambient protegit Activitat ecofisiologica Qualitat del raim Raim de taula

Títol Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos
Autor MAYO, B.   ALVAREZ, P.   FLOREZ, A.B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55
Descriptors Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes

Títol Norma de etiquetado y marcado de salubridad de los productos alimenticios en Espa?a y en la C.E.E.
Autor PABLO BUSTO, M?.B. de   MORAGAS ENCUENTRA, M.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 50-75
Descriptors Etiquetatge Normativa Productes alimentaris Espanya Comunitat economia europea Unio Europea

Títol Nuevos fungicidas en la vid: influencia sobre la densidad, fraccion acida e indices de color del vino
Autor FERNANDEZ LLAMAS, M.J.   SAN NICOLAS LOPEZ, F.T.   OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - 2001 - V: - N: 77 (numero extraordinario), Pg: 95-99
Descriptors Acidesa Color Densitat Fraccio fungicida Vi Fongs

Títol Nuove acquisizioni sperimentali e nuove soluzioni per la produzione del mosto concentrato rettificato
Autor POMPEI, C  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 210-218
Descriptors Most concentrat rectificat
Localització 663.2 Sim

Títol Nuove selezioni di vitigni liguri e piemontesi: icloni cvt omologati 2002-2004
Autor Mannini, f. et al.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 204-232
Descriptors Clons Seleccio Homologacio 2002 2004

Títol Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl
Autor MANTOVANI, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69
Descriptors Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio
Localització C 10/14

Títol O anidrido sulfuroso em mostos e vinhos
Autor CURVELO GARCIA, A.S.   SAN ROMAO, M.V.  
Dades Font Ciencia e T?cnica Vitivin?cola ISSN: 0254-0223 - 1985 - V: 4- N: 1, Pg: 5-19
Descriptors Anhidrid sulfuros Most Vi
Localització C 19/70

Títol O vinho no Portugal Oitocentista: Publicidade e Locais de Consumo
Autor MENDRES DRUMOND BRAGA, I.M.R.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 875-884
Descriptors Vi Portugal Vuitcentisme Publicitat Consum
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre
Autor SAGARZAZU GRAU, N.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45
Descriptors Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre

Títol Ottimizzazione della separazione per HPLC di acidi fenolici e catechine: applicazione ai mosti d?uva
Autor ROSSI, M.   POMPEI, C.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia - 1987 - V: - N: 1, Pg: 24-38
Descriptors HPLC Acid fenolic Catequines Most
Localització C 21/51

Títol Panorama actual de las vendimiadoras en Espa?a. Ventajas e inconvenientes de la vendimia mecanica e condicionantes del cultivo sobre la mecanizacion de la vendimia
Autor RUIZ GARCIA, L.   BASTIDA GONZALEZ, R.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 231, Pg: 50-53
Descriptors Veremadora Espanya Maquinaria agricola Mecanitzacio Viticultura

Títol Peptidos lacteos activos e hipertension arterial
Autor HONORATO PEREZ, J.  
Dades Font ANs alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio/Septiembre 2007 - V: 14- N: 3, Pg: 69-75
Descriptors Hipertensio Salut Nutricio Peptid Lactics

Títol Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos
Autor FERREIRA PINTO, A.   LOUREIRO DIAS, M.C.   MADEIRA LOPES, A.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 2 pp.
Descriptors Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica
Localització C 18/38

Títol Pesticidi impiegati in viticoltura e lieviti vinari
Autor FARRIS, G. A.   BUDRONI, M.  
Dades Font Enotecnico - juliol-agost 1987 - V: - N: , Pg: 87-91
Descriptors Pesticides Viticultura Vi Fermentacio Fermentacio alcoholica Residus
Localització C 7/31

Títol Planes de promocion e ideas para incrementar el consumo responsable de vinos
Autor CHIAS, J.  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 256-264
Descriptors Vi Consum responsable Marqueting Marqueting vinicola
Localització 663.2 For

Títol Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita?
Autor VERSINI, G.   DALLA SERRA, A.   MARGUERI, G  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47
Descriptors Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat
Localització C 18/4

Títol Posicion actual del vino como bebida. Calidad e individualidad, marca y mercado.
Autor DUENYAS, L. M.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1995 - V: - N: 7-8, Pg: 17-19
Descriptors Vi Mercat Begudes Qualitat Marques

Títol Potential cardiprotective activities of wine based on synergistic interaction with vitamin E
Autor O'HALLORAN, R  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Poster presentations: the current and future status of wine and health information, Pg: 354-357
Descriptors Vi Malalties cardiovasculars Vitamina E Salut
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Potenziale di ossido-riduzione e ossigeno nei mosti e nei vini. Loro importanza in campo practico
Autor MAZZOLENI, V.  
Dades Font Industrie delle bevande - Aprile 1979 - V: - N: , Pg: 89-101
Descriptors Oxigen Reduccio Most Vi Oxidoreduccio
Localització C 18/135

Títol Presenza di 1-ottanolo, di alcoli a lunga catena e di esteri acetici in un mosto base per Asti spumante e in mezzi fermentati da Schizosaccharomyces
Autor STEFANO, R. Di   DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 45-47
Descriptors 1-otanol Esters acetics Most base Escumos Schizosaccharomyces Fermentacio
Localització C 21/13

Títol Presenza di caratteri organolettici favorevoli in vini bianchi lungamente invecchiati. Indagine sui composti volatili e su alcuni parametri chimici e fisici di Riesling prodotti in Germania
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1985 - V: XXXVIII- N: 4, Pg: 1-16
Descriptors Elements organoleptics Vi blanc Parametres quimics Parametres fisics Compostos volatils Riesling
Localització C 19/92

Títol Prevencion de las resistencias en campo: la transferencia tecnol?gica en el manejo de las resistencias a fungicidas, herbicidas e insecticidas
Autor MONTESINOS SEGUI, E.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2006 - V: - N: 175, Pg: 16-18
Descriptors Transferencia tecnologica Camp Resistencia Fungicides Insecticides Herbicides

Títol Problemi di mercato e innovazione di prodotto nell'industria enologica italiana
Autor PERI, C.   ROSSI, A  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 303-314
Descriptors Enologia Vinicultura Italia Mercat Produccio
Localització 663.2 Sim

Títol Profiling and quantification of biogenic amines in wine by constant B2E linked scan mass apectrometry
Autor SCHLUMEGGER, U. P.   HANSJ?RG, W.   FRIEDLT, F.  
Dades Font Biomedical and environmental mass spectrometry ISSN: 0306-042X VOL 14 - 1987 - V: - N: , Pg: 229-233
Descriptors Amines biogenes Vi Espectrometria Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Analisi
Localització C 4/116

Títol Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato
Autor STEFANO, R. Di   ANTONACCI, D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320
Descriptors Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor
Localització C 20/1

Títol Proposition de modifications a apporter a la methode du recueil (A21e, 3-12) pour le dosage du glycerol et du 2,3-butanediol.
Autor TERCERO, Carlos   SANCHEZ, Orlando  
Dades Font FV - novembre 1977 - V: - N: 651, Pg: 6 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Determinacio Vi Glicerol Butanodiol Poliol Colorimetria
Localització FV 651

Títol QS e ISO 22000, nuevos esquemas de seguridad alimentaria. Fundamentos de ambos estandares de calidad y aspectos clave de su aplicacion
Autor LOPEZ, D.   PALU, E.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 230, Pg: 32-36
Descriptors ISO 22000 Seguretat alimentaria

Títol Radiofrecuencias en la industria alimentaria: descongelacion rapida e higienica de materias primas
Autor PERMANYER, M.   GREBOL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 42-45
Descriptors Industria alimentaria Radiofrequencia Microones Materia primera Descongelacio Seguretat alimentaria Higiene alimentaria Alta frequencia

Títol Recenti acquisizioni sulla fermentazione malolattica: aspetti microbiologici e tecnologici
Autor SOZZI, T.   GNAEGI, F.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 164-168
Descriptors Fermentacio malolactica
Localització 663.2 Sim

Títol Recenti tendence e crisi del settore vitivinicolo in Italia
Autor SORBINI, Maurizio  
Dades Font Medit - 1991 - V: - N: 1-2, Pg: 16-23
Descriptors Vi Italia Consum Distribucio Oferta Demanda Produccio Qualitat Mercat Exportacio Comercialitzacio
Localització C 2/40

Títol Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits
Autor WURDIG, G  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 220

Títol Regulamento da Denominacion de orixe "Rias Baixas" e do seu Consello Regulador. Reglamento de la Denominacion de Origen "Rias Baixas" y de su Consejo Regulador
Autor Consello Regulador da Denominacion de Orixe Rias Baixas  
Dades Font - 1997 - V: - N: , Pg: 68 p.
Descriptors Reglament Consell regulador Rias Baixas DO Denominacio d'origen Infoden
Localització DO 4 Rias Baixas 1

Títol Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini
Autor TRIOLI, G.   PARONETTO, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36
Descriptors Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines
Localització C 24/52

Títol Residui antibotritici e tecnologie enologiche
Autor FLORI, P.   ZIRONI, R.  
Dades Font Vitivinicoltura - 1983 - V: 17- N: , Pg: 55-61
Descriptors Residus Antibrotritic Tecnologia enologica
Localització C 20/81

Títol Residuos de la poda del olivar e incremento de la renta agraria
Autor VELAZQUEZ, B.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2010 - V: - N: 3330, Pg: 2496-2500
Descriptors Residus Poda Biomassa Rentabilitat

Títol Resolving the complexity dilemma in e-commerce firms through objective organization
Autor JONES, R.  
Dades Font Logistics Information Management ISSN: 0957-6053 - 2001 - V: 14- N: 1/2, Pg: 107-118
Descriptors Comer? electronic Organitzacio Internet Cultura corporativista
Localització C 16/36

Títol Revision de los parametros fisico-quimicos establecidos en la E.T.G. para jamon serrano
Autor BENEZET, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 101-107
Descriptors Parametres fisicoquimics Pernil salat Especialitat tradicional garantida

Títol Riego localizado en citricos. Ventajas e inconvenientes de su uso en comparacion con otros sistemas
Autor LLANOS COMPANY, M.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 1998 - V: - N: 74, Pg: 54-56
Descriptors Reg localitzat Citrics

Títol Rioja fuerza su liderazgo e impulsa el crecimiento de los vinos con D.O.
Autor PRENSA DEL RIOJA  
Dades Font Prensa del Rioja, La - Mayo-Junio 2002 - V: - N: 135, Pg: 28-29
Descriptors Vendes Estadistiques Economia Comercialitzacio Denominacio d'origen Informe Nielsen Mercat espanyol Vi

Títol Rootstock cultivars for wine grapes : 333 E.M
Autor SOUTHEY, J. M.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1988 - V: - N: 218, Pg:
Descriptors 333 E.M Varietats Patrons Tija Rizoma

Títol Ruolo del clima e degli interventi colturali sulla sintesi degli antociani nell'uva (Vitis vinifera L. cv. Nebbiolo)
Autor GUIDONI, S.   FERRANDINO, A.   NOVELLO, V.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 79-98
Descriptors Clima Sintesi Antocians Raim Vitis vinifera Nebbiolo

Títol Ruolo di alcuni fattori genetici, ambientali e colturali sulla gravita danni da gelo invernale sulla vite
Autor BELVINI, P. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 33-40
Descriptors Genetica Factors ambientals Factors culturals Hivern Gla?ada Vinya Viticultura
Localització C 18/51

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi

Títol Seleccion clonal de la variedad de olivo Empeltre en el Valle del Ebro e Isalas Baleares
Autor TOUS, J. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional. Especial Olivicultura IV - 2006 - V: - N: 160, Pg: 13-18
Descriptors Empeltre Material vegetal Olivera Seleccio clonal-sanitaria

Títol Seleccion de robles e influencia en la crianza del vino
Autor MAGRE?AN, M.T.   MAGRE?AN, A.  
Dades Font La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 69-72
Descriptors Vi negre Congressos Botes de roure Fusta Crian?a Qualitat
Localització 663.256.23 BAR

Títol Sistemas de aseguramiento de la inocuidad de los alimentos: documento orientativo de especificaciones de su sistema de autocontrol (D.O.E.S.A.) VS ISO 22000
Autor JIMENEZ MARTINEZ, B.   JIMENEZ MARTINEZ, S.   CARACUEL GARCIA, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 52-65
Descriptors Seguretat alimentaria ISO 9001:2000 Punts critics ISO 22000:2005 Legislacio comunitaria Sistema de gestio de la qualitat Estudi comparatiu

Títol Situacion actual y perspectivas de futuro del mercado nacional e internacional del aceite de oliva
Autor GALLEGO, C.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2011 - V: 18- N: 328, Pg: 72-74
Descriptors Oli d'oliva Mercat espanyol Mercat internacional

Títol Situacion actual y perspectivas de futuro del mercado nacional e internacional del aceite de oliva
Autor GALLEGO,C.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2011 - V: 18- N: 328, Pg: 72-74
Descriptors Mercat nacional Mercat internacional Oli d'oliva Exportacio Consum Produccio Costos de produccio

Títol Studio della composizione chimica e dei composti volatili del Marsala vergine
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 12, Pg: 39-46
Descriptors Composicio quimica Compostos volatils Marsala
Localització C 19/93

Títol Studio sulla fisiologia delle gemme ibernanti di vite (Vitis Vinifera L): determinazione delle fasi di crescita e sviluppo
Autor FERRER, M.   GARCIA, L.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie dela vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 19-22
Descriptors Fisiologia Vitis vinifera L. Creixement Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Sui componenti volatili dei mosti e dei vini in relazione alle tecnologie di ottenimento
Autor CARNACINI, A.   POZO, A, del  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1986 - V: 13- N: 12, Pg: 17-27
Descriptors Compostos volatils Most Vi
Localització C 20/28

Títol Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico
Autor ADDEO, F.   MALORNI, A.  
Dades Font Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245
Descriptors Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio
Localització C 4/52

Títol Survey on the presence of enterovirulent Escherichia coli, including E. coli O157, in cheese manufactured in the italian alpine region
Autor CIVERA, T.   DECASTELLI, L.   MARTORANA, M.   ET AL.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 229-238
Descriptors Formatge PCR Escherichia coli

Títol Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria
Autor PINA, M.C.   FERRER, C.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41
Descriptors Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat

Títol The e-Verde portal- puttin the Vinho Verde circuit on the web, from vineyards to consumers
Autor REIS, J.L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 199-203
Descriptors Vi Portugal Comer? electronic Marqueting
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Toma de muestras en analisis de suelos e interpretacion de los datos
Autor GIMENEZ, M.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2007 - V: - N: 254, Pg: 40-43
Descriptors Fertilitzacio Sol Analisi del sol

Títol Trattamenti diversi sui mosti e sui vini provenienti dalla vendemmia meccanica
Autor AMATI, A.   RIPONI, C.   ZIRONI, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 1-2, Pg: 23-25
Descriptors Most Tractament Verema mecanica
Localització C 18/30

Títol Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione
Autor AMATI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138
Descriptors Fred Maceracio Fermentacio
Localització 663.2 Sim

Títol Validacion de procedimientos de trabajo: recuento de E.Coli Beta-Glucoronidasa positivo, coliformes totales y enterococos intestinales en aguas de consumo humano y aguas de bebida envasada
Autor ORTOLA MALVAR, S.   NEBOT VALLS, A.B.   ARRANZ SANTAMARTA, A.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 114-117
Descriptors Analisi microbiologica Aigua Filtre microbiologic Filtracio en membrana

Títol Validazione di un nuovo metodo per la misura del potenziale polifenolico delle uve rosse e discussione del suo campo di applicazione in enologia
Autor MATTIVI, F.   PRAST, A.; NICOLINI, G.; VALENTI, L.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2003 - V: 55- N: 2-3, Pg: 55-74
Descriptors Potencial polifenolic Metode Ra?m negre Polifenols

Títol Variedades de Vid. Interes cientifico e industrial
Autor MARTINEZ, M.C.   BOSO, S.   SANTIAGO, J.L.  
Dades Font Agricultura. Revista agropecuaria. ISSN: 0002-1334 - Junio 2006 - V: LXXV- N: 886, Pg: 510-512
Descriptors Vinya Varietats Cultiu Interes cientific Interes industrial

Títol Vertidos de industrias lacteas.Composicion y capacidad de degradacion biologica de la materia organica e inorganica
Autor ALVAREZ, P.   CARTA, F.   PEREDA, J.   ROMERO, F.   DURAN, M.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 79-85
Descriptors Industria lletera Residus Composicio Degradacio biologica Materia organica Materia inorganica

Títol Vino come alimento e come farmaco, Il
Autor PAOLETTI, R.   GALLI, C.L.   TREMOLI, E.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Vi Aliments Salut
Localització 663.2 Sim

Títol Vino e Israel, El
Autor SALVI, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 156-160
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Israel Vi jueu Historia del vi Historia Vi israeli Caracteristiques Caracteristiques viticoles Caracteritzacio del vi

Títol Vino e apparato digerente
Autor VIOLA, P.   AUDISIO, M.   BIZZARRI, M.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 76-83
Descriptors Vi Aparell digestiu Salut
Localització 663.2 Sim

Títol Vino: aspetti alimentari e sociali
Autor STELLA, C.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 65-75
Descriptors Vi Societat Aliments
Localització 663.2 Sim

Títol Vinos de Madrid. Reconocidos nacional e internacionalmente
Autor HIDALGO FERNANDEZ-CANO, L.  
Dades Font Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Julio 1999 - V: - N: 805, Pg: 641-643
Descriptors Vi Madrid Varietats Origen

Títol Vitamina E y Vitamina C acopladas como sistema antioxidante lipidico natural
Autor ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Dicimebre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 40-43
Descriptors Vitamina E Vitamina C Antioxidant Antioxidant lipidic natural Antioxidant lipidic

Títol Vitigni e cloni d'italia (Catalogo cloni 1996-97)
Autor MORETTI, Giancarlo (coordinador)  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - Desembre 1996 - V: - N: 12, Pg: 25-71
Descriptors Varietats Raim Italia

Títol Vitigni e cloni d?Italia
Autor MORETTI, G.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - Dicembre 1998 - V: - N: 12, Pg: 23-74
Descriptors Clons Varietats Raim Italia Cataleg Ampelografia

Títol Vitigni e territorio
Autor FREGONI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1987 - V: - N: 1-2, Pg: 19-26
Descriptors Vinya Territori
Localització C 18/21

Títol Vivae plante da frutto e vite
Autor
Dades Font - 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Raim Varietats Cultiu Maduracio Previsio Italia Calendari Valle Padana
Localització C 4/82

Títol Viveros e investigacion viticola: la clave esta bajo nuestros pies
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 34-37
Descriptors Investigacio vitivinicola Vivers Qualitat de la vinya