Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aspectos practicos de la fermentacion malolactica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino
Autor GRBIN, P.R.   COSTELLO, P.J.   HERDERICH, M. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17
Descriptors Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli
Localització 663.252.4 ASP

Títol Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos
Autor TRIOLI, G.   DULAU, L.   KRIEGER, S. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi
Localització 663.252.4 ASP

Títol Estudios sobre levaduras enologicas en la D.O.Ca. Rioja
Autor LOPEZ MARTIN, R   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.   SANTAMARIA AQUILUE, P  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 85-94
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Llevats Fenotip Killer Congressos Factor Killer
Localització 663.252.4 ASP

Títol Introduccion a la fermentacion malolactica en vinos tintos con cultivos comerciales de bacterias lacticas
Autor MARTIN, L.   BERTRAN, M.   GUARDIOLA, S. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 33-49
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Congressos Vi Microbiologia del vi Bacteris lactics Control de qualitat Vi negre
Localització 663.252.4 ASP