Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
American Society of Brewing Chemists Journal

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Chemistry of Hop Aroma in Beer
Autor PEACOCK, V.E.   DEINZER, M.L.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists Journal ISSN: 0361-0470 VOL 39 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 136-141
Descriptors Aroma Quimica Cervesa
Localització C 3/65

Títol Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer
Autor RICHARDSON, P. J.   MOCEK, M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135
Descriptors Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial
Localització C 4/51

Títol Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation
Autor BERNSTEIN, L.   KHAN, A.A.   BRENNER, M.W.  
Dades Font American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93
Descriptors Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta
Localització C 4/50

Títol RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria
Autor TOMPKINS, T. A.   STEWART, R.   SAVARD, L.   RUSSELL, I.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96
Descriptors Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR
Localització C 8/65

Títol Rapid Detection of Lactic Acid Bacteria in Fermenter Samples Using a Nested Polymerase Chain Reaction
Autor STEWART, R. J.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 78-84
Descriptors Cervesa Contaminacio Bacteris acidolactics PCR
Localització C 8/64