
Registres trobats: 3
| Títol | Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I) |
| Autor | SERRA, J.A. ESCRICHE, I. DOMENECH, E. |
| Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60 |
| Descriptors | Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics |
| Títol | Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (I). Perspectiva historica, criterios de seleccion y efectos probioticos |
| Autor | ZABALA, A. MARTIN, R. LANGA, S. FERNANDEZ, A. REVIRIEGO, C. MARIN, M.L. FERNANDEZ, L. RODRIGUEZ, J.M. |
| Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 58-64 |
| Descriptors | Bacteris lactics Microorganismes probiotics Industria lactia Industria lletera Probiotics |
| Títol | Propiedades funcionales de proteinas lacteas |
| Autor | RIERA RODRIGUEZ, F. |
| Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43 |
| Descriptors | Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera |