Registres trobats: 63
Títol | Analisi d'estire monomer en vins |
Autor | RIERA, J. TEIXIDO, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1989 - V: - N: 15, Pg: 24-26 |
Descriptors | Vinificacio Tanc Diposit Estire monomer Vi Qualitat Estratificat de poliester |
Títol | Aportacio metal.lica durant l'elaboracio del vi |
Autor | COMAS BARON, J. COLLDECARRERA, M. COLL FONT, C. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi Residus Metall Ferro Carinyena negra Garnatxa blanca Coure Zinc Calci Premsatge Magnesi Sodi Potassi Espectrofotometria Catio |
Títol | Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim |
Autor | COMELLES, F. BOSCH, M. P. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16 |
Descriptors | Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base |
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Cap a la unio economica i monetaria |
Autor | ARNAU, E. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 10-14 |
Descriptors | Unio Europea Vi Legislacio Reglament Normes Enologia Vinicultura |
Títol | Caracteristiques analitiques del most i vi malvasia de Mallorca |
Autor | FORCEN, M. BERNA, A. MULET, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1990 - V: - N: 18, Pg: 24-28 |
Descriptors | Malvasia Mallorca Vi Most Analisi Cromatografia de gasos Malvasia de Banyalbufar |
Títol | Caracteritzacio de vins varietals : Influencia de la zona de produccio |
Autor | CALLAO, M.P. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 17-21 |
Descriptors | Vi blanc Components volatils Varietats Aroma Analisi Cromatografia |
Títol | Codi enologic : Alginat de sodi (Natrii alginas) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 33-34 |
Descriptors | Alginat de Sodi Natrii alginas |
Títol | Codi enologic : Caoli (Kaolinum) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 23 |
Descriptors | Caoli Kaolinum Mineral |
Títol | Codi enologic : Diatomees (Kieselguhr) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 27 |
Descriptors | Diatomees Mineral Diatomees rentades |
Títol | Codi enologic : Dioxid de carboni (Carbonei dioxydum, CO2) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 23 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Codi enologic : tani (Acidum tanicum) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 30-31 |
Descriptors | Tanins Acidum tannicum Acid tannic |
Títol | Comparacio de tres clons de llevats secs actius |
Autor | POINSAUT, Phillipe |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36 |
Descriptors | Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA |
Títol | Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Constitucio de la Fundacio per a la Investigacio del Vi (FIVIN) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 38-40 |
Descriptors | Vi Salut |
Títol | Determinacio de la relacio isotopica del carboni 13 / carboni 12 en vins blancs del Penedes i influencia de diversos factors sobre la seva variacio |
Autor | GOL, J. VILABELLA, M. MINGUEZ, S. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 15-19 |
Descriptors | Vi Vi blanc Penedes DO Isotop Carboni 13 Carboni 12 Carboni Brandi Raim Most Estadistiques Ensucrament Xaptalitzacio |
Títol | El Control de qualitat en la industria del cava |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8 |
Descriptors | Cava Control de qualitat Elaboracio Cost |
Títol | El Fluor als vins : problemes comercials de salut actuals |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 8-12 |
Descriptors | Vi Fluor Salut Defectes Analisi Catalunya California Criolita Insecticides |
Títol | El Primer cultiu malolactic d'inoculacio directa al vi |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 27, Pg: 35 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Fermentacio malolactica Vi Vinificacio Cultiu Bacteris lactics Inoculacio directa Viniflora oenos Leuconostoc oenos |
Títol | El Proces d'elaboracio del marc de cava |
Autor | VENTURA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31 |
Descriptors | Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava |
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | Els efluents vinicoles. Tecniques de reduccio de la carrega contaminant |
Autor | ROCHARD, J. VIAUD, M. N. PLUCHART, D. DESAUTELS, F. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 6-16 |
Descriptors | Efluents vinicoles Enologia Vinicultura Contaminants Vinificacio Residus Vi Economia Aigua |
Títol | Estabilitzacio en continu de vi amb coadjuvant de filtracio activa Pessostabyl en l'embotellat |
Autor | ZINZANI, G. MANFREDINI, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 13-21 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio continua Embotellament Coadjuvant Pressostabyl Filtracio activa Cost Polivinilpirrolidona |
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | Estudi de la incidencia de la radioactivitat artificial en els vins de Catalunya despres de l'accident de Txernobil |
Autor | MINGUEZ, S. GARCIA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 20-29 |
Descriptors | Vi Catalunya Radioactivitat Txernobil |
Títol | Estudi de les diferents varietats de raims blancs de la comarca del Bages |
Autor | QUINTANILLA, M. J. LAO, C. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 3-8 |
Descriptors | Raim blanc Varietats Catalunya Vinya Viticultura Composicio Constituents |
Títol | Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs |
Autor | MINGUEZ, S. GONZALO, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14 |
Descriptors | Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC |
Títol | Estudi sobre el control de Botrytis Cinerea |
Autor | OLIVER i SOLA, Sadurni |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 18-27 |
Descriptors | Botrytis cinerea Penedes Macabeu Podridura grisa Malalties de la vinya Fongs Lluita integrada Vinya Botritis |
Títol | Estudiar enologia : primer informe sobre centres i titulacions de viticultura i enologia a Espa?a |
Autor | ESTRUCH, J. LLUSSA, T. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0121-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 20-23 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Estudi Reglament Espanya Escola d'enologia Formacio Titol Ensenyament |
Títol | Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes |
Autor | FRANQUET, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi |
Títol | Evolucio i caracteritzacio de llevats durant el proces de fermentacio espontania de most procedent de carinyena negra de la DO Emporda-Costa Brava |
Autor | COLLDECARRERA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842-X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 18-26 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Vinificacio Vi Emporda-Costa Brava DO Most Carinyena negre Cari?ena negra |
Títol | Formacio de tecnics-tastadors especialitzats |
Autor | SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 22-25 |
Descriptors | Analisi sensorial Tastador -a Degustador -a Estudi Vi |
Títol | Importancia de les superficies en relacio a la higiene de diposits, a l'elaboracio i als estris d'enologia |
Autor | BOTTA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 10-17 |
Descriptors | Celler Higiene Equipament Maquinaria Enologia Vinicultura Vinificacio Embotellament Emmagatzematge |
Títol | Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8 |
Descriptors | Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio |
Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
Autor | BUJAN, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
Títol | Influencia de la filtracio al buit en la composicio del vi blanc |
Autor | PUIG-DEU, M. LAMUELA RAVENTOS, R. M. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 11-15 |
Descriptors | Vi blanc Desfangament estatic Desfangament dinamic Compostos polifenolics Embruniment Filtracio al buit Analisi Composicio |
Títol | Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins |
Autor | CANTOS, A. MINGUEZ, S. BARTRA, E. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12 |
Descriptors | Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Influencia del desfullat de la vinya i de les tecniques especials de remuntatge sobre el color del vi negre a la regio de Bergerac (Fran?a) |
Autor | TELLA RODRIGUEZ DE HINOJOSA, Paloma |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 10-16 |
Descriptors | Vi negre Bergerac Color Polifenols Vinya Desfullament Remuntatge |
Títol | Influencia del medi en l'agregacio de llevats floculants |
Autor | GRAMONA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 10-15 |
Descriptors | Floculacio Llevats |
Títol | Innovador proces de desinfeccio del suro de l'empresa Champcork |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 4-7 |
Descriptors | Suro Tap Desinfeccio |
Títol | Introduccio al pre-envasat i al recipient mesura |
Autor | MERINO, Javier |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 16-21 |
Descriptors | Envasatge Preenvasatge Recipient mesura Legislacio Unio Europea Vi |
Títol | L'us de llevats immobilitzats en la presa d'escuma : un trienni de proves |
Autor | DARIA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 9-17 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Immobilitzacio Escuma Ampolla Pressio Aroma |
Títol | La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29 |
Descriptors | Vi escumos Italia Llevats Maduracio |
Títol | La Llei italiana d'ordenament de la professio d'enoleg : Llei num. 129, de 10 d'Abril de 1991 |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 27, Pg: 33-34 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Enoleg-ologa Vinicultor-a Reglament Legislacio Titol Estudi Italia |
Títol | La Ressonancia magnetica nuclear del deuteri a l'enologia |
Autor | MARTIN, Gerard |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 16-27 |
Descriptors | Vi Isotop Metode SNIF-RMN Ressonancia magnetica nuclear Analisi isotopica Deuteri |
Títol | La Verema mecanica |
Autor | LLUSSA, T. |
Dades Font | Ace : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 3-5 |
Descriptors | Verema Mecanitzacio Maquinaria Cost |
Títol | La Viticultura i l'acidesa del most |
Autor | ZAMBONI, M. FREGONI, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1992 - V: - N: 22, Pg: 20-26 |
Descriptors | Acidesa Most Raim Vinya Varietats Clima Nutricio Portaempelt Tecniques de conreu Qualitat Vi |
Títol | La fermentacio malolactica als vins del Penedes |
Autor | RAFOLS, I. RIART, C. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 12-18 |
Descriptors | Vi Penedes Fermentacio malolactica |
Títol | Mario Saraiva Pinto director de marketing de la firma Champconk |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 34-37 |
Descriptors | Suro Tap Desinfeccio |
Títol | Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Modificacions al sistema estandarditzat de terminologia de les aromes del vi |
Autor | NOBLE, A. C...[et al.] |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 31-34 |
Descriptors | Vi Aroma Terminologia Roda d'aromes Analisi sensorial |
Títol | Nivells residuals d'alguns fungicides sistemics en vins |
Autor | XIRAU, Maria RUBI, Natalia |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1989 - V: - N: 15, Pg: 19-22 |
Descriptors | Fungicides sistemics Vi Residus |
Títol | Precipitacio del KHT (tartrat acid de potasi) en el vi i el cava |
Autor | RODRIGUEZ CLEMENTE, Rafael |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 3-8 |
Descriptors | Precipitacio KHT Tartrat acid de potassi Vi Cava |
Títol | Primeres recerques microbiologiques sobre la Malvasia de Banyalbufar (Mallorca) |
Autor | MULET, A. BARBA PEREZ, J. I. MORA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1989 - V: - N: 15, Pg: 13-17 |
Descriptors | Malvasia de Banyalbufar Mallorca Llevats Microbiologia Varietats |
Títol | Simulacio, prediccio i mesurament del desenvolupament de la fermentacio del vi |
Autor | BOULTON, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 3-10 |
Descriptors | Vi Fermentacio Model matematic |
Títol | Situacio del sector vitivinicola espanyol en els mercats nacional i internacional |
Autor | LLUSSA, T. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 02112-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 15-23 |
Descriptors | Consum Mercat Produccio Exportacio Marqueting Oferta Demanda Unio Europea Viticultura Vi Enologia Vinicultura Espanya |
Títol | Taula rodona sobre titulacio enologica : Les autoritats academiques de Catalunya perfilen la futura Escola d'Enologia |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 6-8 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Estudi Titol |
Títol | Tractament de vins mitjansant electrodialisi per a l'estabilitzacio tartrica |
Autor | SAINT-PIERRE, B. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 3-5 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio tartrica Electrodialisi Acid tartric Acid tartaric Membrana |
Títol | Utilizacion de Divergan W en Enologia |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34 |
Descriptors | Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color |
Títol | analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos |
Autor | PITTARO, D. P. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color |