Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol La ingenieria de procesos en la industria de alimentos en el Siglo XXI
Autor ALONSO, A.A.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Enginyeria de processos Proces Industria alimentaria Aliments Segle XXI
Localització C 12/102

Títol La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments
Localització C 12/106

Títol Noves tendencies en l?envasament d?aliments en envasos flexibles
Autor
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: 1-15
Descriptors Envasatge Envas flexible Enginyeria dels aliments Aliments
Localització C 12/100

Títol Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI
Autor RAMON, D.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI
Localització C 12/107

Títol Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI
Autor MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI
Localització C 12/103

Títol Tecnologia de membranas en la industria alimentaria del siglo XXI
Autor SORIANO COSTA, E.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Membrana Tecnologia de membranes Industria alimentaria Enginyeria dels aliments Segle XXI
Localització C 12/105

Títol Tecnologies alimentaries per garantir un creixement sostenible
Autor
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tecnologia alimentaria Creixement sostenible
Localització C 12/101

Títol Tendencies alimentaries en el segle XXI
Autor CLOTET, R.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tendencies alimentaries Segle XXI
Localització C 12/104